Ελλάδα

Ειδικές τιμές στα εισιτήρια της Olympic Air

Η ισχύς της προσφοράς ξεκινάει τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου και για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως και 27 Ιανουαρίου 2011.

Ειδικές τιμές για 40.000 θέσεις (25.000 σε πτήσεις εντός Ελλάδας και 15.000 σε πτήσεις στο δίκτυο εξωτερικού) προσφέρει η Olympic Air. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι προσφορές ισχύουν για όλα τα δρομολόγια της Olympic Air, εκτός των άγονων γραμμών και συγκεκριμένα:

– Από Αθήνα πρoς όλους τους εμπορικούς προορισμούς εσωτερικού, η τελική τιμή του εισιτηρίου απλής διαδρομής ανέρχεται σε 54 ευρώ ενώ για ταξίδι από οποιοδήποτε αντίστοιχο αεροδρόμιο της Ελλάδας προς Αθήνα, η τελική τιμή ανέρχεται σε 35 ευρώ.

– Από Αθήνα πρoς όλους τους προορισμούς εξωτερικού, η τελική τιμή του εισιτηρίου απλής διαδρομής ξεκινάει από 69 ευρώ ενώ για πτήσεις από το εξωτερικό δίκτυο της εταιρίας πρoς την Αθήνα η τελική τιμή ξεκινάει από 48 ευρώ.

Η ισχύς της προσφοράς ξεκινάει τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου και για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως και 27 Ιανουαρίου 2011 ενώ αφορά ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από 3 Φεβρουαρίου έως και 24 Μαρτίου 2011. Οι τιμές είναι για απλή διαδρομή και είναι τελικές (συμπεριλαμβάνουν φόρους, επίναυλο καυσίμων και τέλος έκδοσης).

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βοιωτία: Ανοίγουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί της 62χρονης διευθύντριας των ΚΕΠ – Τουλάχιστον πριν 4 χρόνια ο θάνατος της μητέρας της
Με δείγματα από δύο σημεία στο λάκκο που έσκαψε στο σπίτι η 62χρονη για να θάψει την ηλικιωμένη μητέρα της, νέες καταθέσεις από δεκάδες...
Βοιωτία
Η οικογένεια της αδικοχαμένης Μαρίσσας Λαιμού καταγγέλλει τις βρετανικές αρχές για εγκληματική αμέλεια και καθυστέρηση στη νεκροψία - «Παίζουν με τον πόνο μας»
Η μητέρα της, Μπέσσυ και ο πατέρας της, εφοπλιστής Διαμαντής Λαιμός σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν προσλάβει δικηγόρους για να μηνύσουν το «University College London Hospital» (UCLH) για ιατρική αμέλεια
Μαρίσσα Λαιμού