Τεχνολογία

Απαγορεύτηκε από δικαστήριο, η κυκλοφορία της συσκευής που “σπάει” το Playstation 3

Δικαστική εντολή θέλει όλα τα καταστήματα που έχουν στη διάθεση τους το νέο USB Psjailbreak να το αποσύρουν.

Το Ομοσπονδιακό Δικαστήριο της Αυστραλίας έδωσε εντολή σε δύο ηλεκτρονικά καταστήματα να σταματήσουν την πώληση, την εισαγωγή και τη διανομή της USB συσκευής PSJailbreak.

Επίσης σύμφωνα με την εντολή του Δικαστηρίου, τα καταστήματα θα πρέπει να δώσουν μερικές από τις συσκευές στη Sony για να γίνει η απαραίτητη ανάλυση έτσι ώστε να βρει λύση να αποτρέπει τη λειτουργία της συσκευής.

 
Μετά την εντολή του δικαστηρίου και τα δύο ηλεκτρονικά καταστήματα έχουν βάλει στο site τους οτι η συσκευή δεν υπάρχει (no stock) όμως δεν την έχουν διαγράψει ακόμα από τον κατάλογό αφού υποστηρίζουν οτι αν συνεχιστούν κανονικά οι παραγγελίες και δεν βγει μία τελική απόφαση απαγόρευσης από τη Sony σε 3 μέρες θα αρχίσουν να την πουλάνε κανονικά.

Το PSJailBreak επιτρέπει στους ιδιοκτήτες Playstation 3 να αντιγράφουν και στη συνέχεια να παίζουν παιχνίδια που βρίσκονται εγκατεστημένα στο σκληρό δίσκο της συσκευής χωρίς να χρειάζονται το DVD.
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τεχνολογία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Τεχνολογία: Περισσότερα άρθρα
Call of Duty: Πωλήσεις που ζαλίζουν – Ο πρόωρα χαμένος Βινς Ζαμπέλα δημιούργησε ένα από τα πιο πετυχημένα videogames στην ιστορία
Ο πρόωρος χαμός του δημιουργού του Call of Duty Βινς Ζαμπέλα προκάλεσε σοκ σε εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο - Τα συνολικά έσοδα έχουν ξεπεράσει τα 35 δισεκατομμύρια δολάρια
Call of Duty
Έπεσε ξανά Cloudflare: Τεράστια προβλήματα σε δεκάδες sites – Εκτός λειτουργίας Canva και Downdetector
Λίγες ώρες μετά, οι τεχνικοί κατάφεραν να εντοπίσουν το πρόβλημα και ξεκίνησαν τις διαδικασίες αποκατάστασης - «Δεν πρόκειται για επίθεση» διευκρινίζει ο διευθυντής τεχνολογίας της υπηρεσίας
Τα γραφείο της Cloudflare στο Σαν Φρανσίσκο