Ελλάδα

Οι Σκοπιανοί επιλέγουν την Ελλάδα για διακοπές

Η Ελλάδα αποτελεί φέτος το βασικό τουριστικό προορισμό για τους πολίτες της ΠΓΔΜ

όπως αναφέρει σε σχετικό δημοσίευμά της η εφημερίδα “Βέτσερ”, σύμφωνα, μάλιστα, με το οποίο, τα “σκήπτρα” κρατά η Κέρκυρα.

Στο δημοσίευμα επισημαίνεται ότι, φέτος, η απελευθέρωση του καθεστώτος θεωρήσεων εισόδου επέτρεψε στους πολίτες της ΠΓΔΜ να αγοράσουν ταξιδιωτικά πακέτα για τη Χαλκιδική, την Κέρκυρα, τη Ζάκυνθο και τη Θάσο.

Το δημοσίευμα χαρακτηρίζει “πράσινο μαργαριτάρι της Μεσογείου” την Κέρκυρα, επισημαίνοντας πως το νησί αποτελεί ένα εξαιρετικό μέρος για ψώνια, με θαυμάσιες καφετέριες και όμορφες παραλίες για ξεκούραση και αναζωογόνηση.

Αφιέρωμα στη Σαντορίνη δημοσιεύει στο σημερινό της φύλλο και η εφημερίδα “Σπιτς”. Στο σχετικό δημοσίευμα, που φέρει τον τίτλο “Όταν πέφτει ο ήλιος στη Σαντορίνη”, αναφέρεται πως το νησί αυτό είναι ένα από τα ομορφότερα στην Ελλάδα, με όμορφες παραλίες, πεντακάθαρα νερά κι ένα από τα πιο εντυπωσιακά ηλιοβασιλέματα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η στιγμή που ο 19χρονος και ο 21χρονος «χτυπούν» κατάστημα στο Χαϊδάρι - Βίντεο από την εγκληματική τους δράση
Οι δύο νεαροί το πρωί της περασμένης Πέμπτης είχαν διαπράξει ληστεία σε κατάστημα στο Χαϊδάρι, απ’ όπου αφαίρεσαν από υπάλληλο με την απειλή χρήσης όπλου και μαχαιριού χρηματικό ποσό
Συμμορία με ληστείες σε καταστήματα εστίασης στη Δυτική Αττική