Ελλάδα

Τέρμα τα “ιδιωτικά” τζετ των υπουργών

Τους έκοψε... τον αέρα ο Πρωθυπουργός, τέρμα τα ταξίδια με τα κυβερνητικά αεροσκάφη.

Το κόστος (περίπου 5.800 ευρώ την ώρα) έκανε το Μαξίμου να αποφασίσει να βάλει μαχαίρι στη χρήση των τριών κυβερνητικών αεροσκαφών από τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου.
Πλέον VIP πτήσεις θα προβλέπονται μονάχα για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Πρωθυπουργό και τους υπουργούς Εξωτερικών, Οικονομικών και Άμυνας… όλοι οι άλλοι θα ταξιδεύουν με τα αεροπλάνα της γραμμής.
Τα στοιχεία είναι απίστευτα. Κάποιοι βλέποντας τη σπατάλη που όπως δημοσίευε “ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ” ήταν από 5 Οκτωβρίου ως 31 Δεκεμβρίου πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ μιλούν για… αεροπορική εταιρία Μαξίμου, τη βάφτισαν μάλιστα Air Maximum περιπαικτικά.
Τα τρία κυβερνητικά αεροσκάφη ως τώρα χρησιμοποιούνταν κατά… βούληση από υπουργούς, υφυπουργούς και παρατρεχάμενους με τεράστιο κόστος όχι μόνο σε καύσιμα και μισθούς, αλλά και για τη συντήρηση καθώς “έγραφαν” πολλές ώρες πτήσης.
Αυτά κόβονται πλέον και μάλιστα με τη… βούλα του Πρωθυπουργού. 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Φοβήθηκε μην τον πνίξει ο 60χρονος και τον έριξε κάτω» λέει ο πατέρας του 14χρονου στην υπόθεση ξυλοδαρμού στο Ηράκλειο
Ανατροπή στην υπόθεση ξυλοδαρμού του 60χρονου στο Ηράκλειο καθώς ο 14χρονος υποστηρίζει πως ο άνδρας επιτέθηκε λεκτικά στις φίλες του. Παράλληλα...
Ξυλοδαρμός σε δρόμο
13