Ελλάδα

Θρίλερ στα Ιμαλάια με Ροδίτη ορειβάτη

Ο 45χρονος γιατρός έχει να δώσει σημεία ζωής εδώ και μια εβδομάδα!

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο γιατρός που είναι μέλoς του Ελληνικού Ορειβατικού Συνδέσμου Αθηνών, ήταν σε ορειβατική αποστολή όταν έπεσε σε χιονοστιβάδα. 
 
Αρχικά επικοινωνούσε μέσω τηλεφώνου με την ομάδα διάσωσης, η οποία κατάφερε να εντοπίσει δύο άλλα μέλη της ομάδας του, όχι όμως και τον ίδιο… Κάποια στιγμή η μπαταρία του τηλεφώνου τελείωσε και από τότε η τύχη του 45χρονου αγνοείται!
 
Τα συγγενικά του πρόσωπα βρίσκονται ήδη στο Νεπάλ ενώ ζητήθηκε από τον εισαγγελέα Ρόδου να γίνει άρση απορρήτου του δορυφορικού του τηλεφώνου, το οποίο έχει μαζί του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός αύριο: Καταιγίδες και τοπικές βροχές κυρίως σε νησιά και στη Πελοπόννησο – Άνοδος της θερμοκρασίας
Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά τους 12 με 13 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 14 με 16 και στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 17 με 18 βαθμούς Κελσίου
καιρός