Ελλάδα

Έγινε η ελεγχόμενη έκρηξη στην Άνω Γλυφάδα [vid]

Όλα πήγαν καλά στην Άνω Γλυφάδα κατά την απενεργοποίηση βλήματος πυροβολικού από τον Δεύτερο Παγκόσμιο πόλεμο. Εντυπωσιακή η έκρηξη.

Το βλήμα εντοπίστηκε κοντά στην περίφραξη του στρατοπέδου της Αεροπορίας στην Άνω Γλυφάδα και έτσι αποφασίστηκε να εξουδετερωθεί με ελεγχόμενη έκρηξη.

Λίγα λεπτά μετά τις 12:00 οι ειδικοί πυροτεχνουργοί τοποθέτησαν το βλήμα σε ειδικό σκάμμα, γύρω τοποθέτησαν ειδικά σακιά για να απορροφήσουν τα θραύσματα και πάνω στο βλήμα τοποθέτησαν εκρηκτικά.

EKRHXH GLYFADA EKRHXH GLYFADA

 

Για να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα η περιοχή είχε αποκλειστεί από την αστυνομία σε απόσταση εκατοντάδων μέτρων.

Η πυροδότηση των εκρηκτικών προκάλεσε μια εντυπωσιακή έκρηξη κατά την οποία το βλήμα πυροβολικού από την περίοδο του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου εξουδετερώθηκε και θα μεταφερθεί με ασφάλεια σε ειδικό χώρο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Πρεμιέρα» για το «βραχιολάκι» στο νοσοκομείο «Αγίοι Ανάργυροι»: Τι έδειξαν τα στοιχεία της πρώτης ημέρας
Το νέο σύστημα με το «βραχιολάκι» εφαρμόζεται μέχρι στιγμής πιλοτικά στα ΤΕΠ δύο μεγάλων νοσοκομείων της Αττικής, και συγκεκριμένα στα Νοσοκομεία «Ευαγγελισμός» και Ογκολογικό «Άγιοι Ανάργυροι»
Bραχιολάκι για τους ασθενείς στα ΤΕΠ
Κίνηση στους δρόμους: Χάος στη Ποσειδώνος στο ύψος του «Σταύρος Νιάρχος» λόγω τροχαίου – Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό
Το τροχαίο έγινε στο ρεύμα προς Γλυφάδα και δημιούργησε ουρές χιλιομέτρων από το λιμάνι του Πειραιά έως την Καλλιθέα - Πού αλλού έχει κίνηση
Αυτοκίνητα
Ανανεώθηκε πριν 10 λεπτά