Κόσμος

Ο βετεράνος με την ατσαλένια θέληση που γράφει ιστορία σε αγώνες ταχύτητας [vid]

O στρατιώτης David Birrell έχασε και τα δύο του πόδια κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής αποστολής του στο Αφγανιστάν το 2010, ωστόσο αυτό το τραγικό γεγονός δεν τον εμπόδισε από ότι φαίνεται να συνεχίσει να κάνει αυτό που αγαπάει: Να τρέχει σε αγώνες ταχύτητας και να ξεχωρίσει για αυτό που κάνει.
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μάρκο Ρούμπιο: «Πολύ μεγάλη πρόοδος για την ειρηνευτική συμφωνία μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας – Έχουμε ένα θεμελιώδες κείμενο»
Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Μάρκο Ρούμπιο όμως τόνισε ότι χρειάζεται χρόνος για τις διαπραγματεύσεις και πρέπει να επιλυθούν κάποια μικρά ζητήματα
Ο Μάρκο Ρούμπιο στη Γενεύη 13