Πολιτική

Ο Χατζηδάκης ψήφισε πρώτος λόγω τοκετού – Γεννάει η γυναίκα του

Για έναν πολύ γλυκό λόγο ψήφισε πρώτος ο Κωστής Χατζηδάκης καθώς έπρεπε να φύγει γρήγορα. Ο λόγος είναι ότι ο Κωστής Χατζηδάκης θα αποκτήσει το πρώτο του παιδί.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο κ. Χατζηδάκης πληροφορήθηκε πως γεννάει η σύζυγός του, και θέλησε να αποχωρήσει από τη Βουλή το συντομότερο δυνατό για να είναι κοντά της.

Η αλήθεια είναι ότι η σύζυγος του κ. Χατζηδάκη ήταν στις μέρες της, ωστόσο, κανείς δεν περίμενε πως θα συνέβαινε το βράδυ της συζήτησης στη Βουλή για τον προϋπολογισμό.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αιχμές Καραμανλή για τη Δύση και μήνυμα υπέρ της στρατηγικής σχέσης με την Κίνα: «Η Ελλάδα υπήρξε πρωτοπόρος στην προσπάθεια συνεργασίας με την Ευρώπη»
Το μήνυμα του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή από την Ξάνθη για τη Θράκη και τη συνύπαρξη χριστιανών και μουσουλμάνων
Κώστας Καραμανλής 8
Νίκος Χριστοδουλίδης από Βουλή: Η Τουρκία είναι υπόλογη, η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη
Σε συνεδρίαση υψηλού συμβολισμού, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας μίλησε για τους δεσμούς Ελλάδας – Κύπρου, το 1974 και το ανοιχτό τραύμα της τουρκικής κατοχής
Νίκος Χριστοδουλίδης