Ελλάδα

Συγκινητική διαμαρτυρία από χήρες στο υπουργείο Εργασίας [pics]

Μια συγκλονιστική διαμαρτυρία έξω από το υπουργείο Εργασίας, έκαναν μέλη του Συλλόγου συζύγων θανόντων «Αξία». Διαμαρτύρονται για τις περικοπές στις συντάξεις χηρείας.

Σύζυγοι ναυτικών, γιατρών, εργατών, στρατιωτικών, αστυνομικών και άλλων κοινωνικών ομάδων γέμισαν την είσοδο του υπουργείου με τα ονόματα των θανόντων συζύγων τους.

xhres

Μεταξύ άλλων ζητούν: Την επαναφορά του 70% της σύνταξης του εκλιπόντος αντί του 50% που καθορίστηκε με νόμο του 2016. Τη διατήρηση του 70% στους παλαιούς δικαιούχους συντάξεων χηρείας. Επίσης, την επίσπευση έκδοσης των οριστικών συνταξιοδοτικών πράξεων, αφού μέχρι σήμερα εκδίδονται με το σταγονόμετρο.

xhres xhres xhres

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πορείες μνήμης στο Σύνταγμα για τα 17 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου - Κλείνουν οι σταθμοί του μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο»
Η πρώτη συγκέντρωση θα γίνει από μαθητές και φοιτητές στις 12 το μεσημέρι ενώ η 2η στις 21:00 το βράδυ - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας
Αλέξης Γρηγορόπουλος
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες
Κατολισθήσεις στη Λ. Αθηνών στο ρεύμα προς Αθήνα - Κλειστές 2 λωρίδες στο ύψος του Χαϊδαρίου
Οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί ενώ αρμόδια συνεργεία σπεύδουν στο σημείο για να απομακρύνουν τα βράχια - Κλειστή και η ιρλανδική διάβαση στη Λ. Βραυρώνας στη Νέα Πέραμο
Βράχος
Καιρός σήμερα: Έντονα φαινόμενα από την κακοκαιρία Byron κυρίως σε Μακεδονία και Δωδεκάνησα μέχρι το μεσημέρι – Σταδιακή βελτίωση
Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά τους 14 με 16 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 17 με 18 και τοπικά τους 19 και στην Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα τους 19 με 20 βαθμούς Κελσίου.
καιρός