Οικονομία

Σε εξέλιξη τηλεδιάσκεψη με τους θεσμούς στο υπουργείο Οικονομικών

Σε εξέλιξη βρίσκεται, στο υπουργείο Οικονομικών, τηλεδιάσκεψη με τους επικεφαλής των θεσμών, ενόψει της «Έκθεσης Συμμόρφωσης» για την ολοκλήρωση της τέταρτης αξιολόγησης, που θα υποβληθεί στο Eurogroup την ερχόμενη Πέμπτη, 21 Ιουνίου.

Από ελληνικής πλευράς συμμετέχουν οι υπουργοί Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Πειβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφη Αχτσιόγλου, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Χουλιαράκης και ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Δημήτρης Λιάκος.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Αντιπλημμυρικά έργα στην Αττική με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ
Η ολοκλήρωση των έργων αυτών στοχεύει αφενός στην προστασία ανθρώπινων ζωών και περιουσιών και αφετέρου στη βελτίωση της ανθεκτικότητας των υποδομών και του περιβάλλοντος απέναντι σε ακραία καιρικά φαινόμενα
Ακίνητα