Ελλάδα

Ελεύθεροι οι Έλληνες που συνέλαβαν οι Αλβανοί μετά την κηδεία Κατσίφα

Ξημερώματα αφέθηκαν ελεύθεροι οι Έλληνες που είχαν συλλάβει οι Αλβανοί αστυνομικοί μετά την Κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα στη Βόρειο Ήπειρο.

Οι Αλβανοί, διόλου τυχαία, συνέλαβαν μετά τη κηδεία Κατσίφα Έλληνες – στελέχη της ομογένειας σε μια προσπάθεια, όπως λένε και οι ίδιοι, εκφοβισμού.
Όπως αναφέρουν έγινε “καταδρομική” επιχείρηση της αστυνομίας για τη σύλληψή τους και κρατήθηκαν για ώρες στο πλαίσιο ενός ψυχολογικού πολέμου μετά την κηδεία-διαδήλωση για τα δικαιώματα των ομογενών στη Βόρειο Ήπειρο.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ο καθένας φυλάσσονταν ξεχωριστά από άνδρες των ειδικών δυνάμεων χωρίς να έχει τη δυνατότητα επικοινωνίας με κανέναν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Βραχιολάκι» από σήμερα στο ογκολογικό νοσοκομείο «Άγιοι Ανάργυροι» – Σε εφαρμογή στο «Γεννηματάς» μέχρι τα τέλη Ιουνίου
Το σύστημα ιχνηλάτησης με «βραχιολάκι» είναι προγραμματισμένο να επεκταθεί σε επιπλέον 14 δημόσια νοσοκομεία έως τα μέσα Ιουλίου και σε συνολικά 100 έως τον Ιανουάριο του 2026.
Bραχιολάκι για τους ασθενείς στα ΤΕΠ
12 συλλήψεις οπαδών για διακίνηση ναρκωτικών, βία, ληστεία και εκρηκτικά
Οι συλληφθέντες εκτός από τις υποθέσεις ναρκωτικών κατηγορούνται για πρόκληση σωματικών βλαβών, αρπαγή, απειλή, ληστεία, έκρηξη και κατοχή εκρηκτικών υλών, καθώς και παραβάσεις της νομοθεσίας περί αθλητισμού
Ένα περιπολικό