Ελλάδα

ΕΥΔΑΠ Διακοπή νερού σήμερα σε Πετρούπολη, Περιστέρι, Καματερό

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση από την ΕΥΔΑΠ, διακοπή νερού αναμένεται να σημειωθεί σε Περιστέρι, Πετρούπολη, Καματερό και Ίλιον λόγω εργασιών σε κεντρικό τροφοδοτικό αγωγό.

Διακοπή νερού σήμερα σε περιοχές της Δυτικής Αττικής. Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της ΕΥΔΑΠ, λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών σε κεντρικό αγωγό, θα σημειωθεί πτώση της πίεσης έως και πλήρης διακοπή νερού σε περιοχές της Αθήνας. Η ΕΥΔΑΠ ανακοινώνει ότι, λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών σε κεντρικό τροφοδοτικό αγωγό, θα σημειωθεί πτώση της πίεσης έως και πλήρης διακοπή της παροχής του νερού σε Πετρούπολη, Καματερό, Ίλιον, Περιστέρι.

Προγραμματισμένη διάρκεια εργασιών έως και τις 07:00 το πρωί της Τρίτης 11/12/2018. Η διοίκηση της ΕΥΔΑΠ επισημαίνει ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ελαχιστοποίησης της διάρκειας των εργασιών και επαναφοράς της υδροδότησης.

Ωστόσο, για άμεση και συνεχή ενημέρωση για τις περιοχές που έχουν διακοπή νερού, αλλά και την εκτίμηση για την επαναφορά της υδροδότησης, μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα της ΕΥΔΑΠ ΕΔΩ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Οι δικαστικές αρχές ήξεραν από τον Νοέμβριο του 2024 για τα τρία βίντεο της εμπορικής αμαξοστοιχίας στα Τέμπη» - Νέες αποκαλύψεις για την τραγωδία
Τα τρία βίντεο παρουσιάστηκαν τέσσερις μήνες αργότερα, τον Φεβρουάριο του 2025, αλλά για άγνωστο λόγο δεν δημοσιοποιήθηκαν νωρίτερα
Σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη 2
«Ο 22χρονος δράστης έχει γενικά περίεργη συμπεριφορά» λέει ο θείος του αστυνομικού που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι στην Χαλκιδική
«Χτύπησε το κουδούνι, βγήκε ο ανιψιός μου και του επιτέθηκε αμέσως. Ευτυχώς δεν κατάφερε να τον τραυματίσει σοβαρά» λέει ο θείος του αστυνομικού
Μηχανή της αστυνομίας
Αγωγή 500.000 ευρώ από την Εθνική Πινακοθήκη στον Νίκο Παπαδόπουλο για τους βανδαλισμούς – «Από μισό ευρώ να βάλουν 1.000.000 Χριστιανοί, τα μαζέψαμε»
«Μου κόψανε το μισό μισθό για τα βέβηλα έργα που κατέβασα. Και καλά έκανα που τα κατέβασα, μακάρι να με αξιώσει ο θεός να τα ξανακατεβάσω»
Ο Νίκος Παπαδόπουλος 22