Ελλάδα

Πτώση αεροπλάνου: Κανένα ίχνος του πιλότου – Άκαρπες οι έρευνες

Ξεκίνησαν ξανά οι έρευνες στη θαλάσσια περιοχή κοντά στο Μεσολόγγι για τον εντοπισμό του 47χρονου Παναγιώτη Κεφαλά, του πιλότου που μικρού αεροπλάνου που έπεσε χθες το μεσημέρι.

Μετά την πτώση του αεροπλάνου σήμανε συναγερμός, ωστόσο παρά τη μεγάλη κινητοποίηση και τις έρευνες από αέρος και θαλάσσης δεν εντοπίστηκε το παραμικρό. Ούτε κάποιο ίχνος του αεροσκάφους, ούτε και κάποιο σημείο ζωής του 47χρονου Παναγιώτη Κεφαλά.
Οι έρευνες σταμάτησαν χθες αργά το απόγευμα. Νέες έρευνες άρχισαν με το πρώτο φως της ημέρας σήμερα, ωστόσο και αυτές παραμένουν άκαρπες.

pilotos
Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο Newsit.gr ότι η πρόσκρουση του μικρού αεροσκάφους ήταν βίαιη, πρώτα χτύπησε στα νερά το φτερό και στη συνέχεια το μικρό αεροπλάνο αναποδογύρισε και χάθηκε μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα.
Μαρτυρία που δυστυχώς δεν αφήνει πολλά περιθώρια για ευτυχή κατάληξη των ερευνών.


Οι μάρτυρες που είδαν το αεροπλάνο να πέφτει ενημέρωσαν άμεσα. Ξεκίνησε μεγάλη έρευνα με σκάφη του λιμενικού, δύτες, ψαράδικα που διαθέτουν μέσα απεικόνισης του βυθού, ενώ από αέρος συμμετείχε στις έρευνες και ένα ελικόπτερο super puma. Δυστυχώς αν και η περιοχή όπου κατέπεσε το αεροσκάφος είναι γνωστή δεν έχει εντοπιστεί το παραμικρό ίχνος του 47χρονου.
Ο Παναγιώτης Κεφάλας κατάγεται από τα Ιωάννινα και κατοικεί με την οικογένειά του στην Πάτρα. Είναι πατέρας δύο παιδιών και είναι απόστρατος μηχανικός της Πολεμικής Αεροπορίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στη φυλακή 19χρονος που εκβίαζε και απειλούσε ανήλικους στην Αγία Παρασκευή - Απέσπασε από 14χρονο 10.000 ευρώ
Ο 19χρονος δε δίστασε να δείχνει βίντεο με συνεργάτη του να απειλεί τη σωματική ακεραιότητα του 14χρονου - Είχαν χτυπήσει ανήλικο που αρνήθηκε να τους δώσει χρήματα
Αγία Παρασκευή: Στη φυλακή 19χρονος που εκβίαζε και απειλούσε ανήλικους – Απέσπασε από 14χρονο 10.000 ευρώ
«Το αυτοκίνητο έπεσε πάνω στον Αλέκο με 150 χλμ και τον πέταξε, πάει ο άνθρωπος» λέει συνάδελφος του 54χρονου για το τροχαίο στην Εγνατία
«Δεν πρόλαβε να αντιδράσει κανείς. Ήταν ακαριαίο. Τον πέταξε στον αέρα περίπου τρία μέτρα» λέει στο newsit.gr ο αδερφός του άτυχου 54χρονου
Ο υπάλληλος που έχασε τη ζωή του στην Εγνατία 7