Υγεία

Εργαζόμενοι νοσοκομείου Λήμνου: «Καταλάβετε το, κινδυνεύουμε!»

Σήμα κινδύνου εκπέμπουν οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου Λήμνου, εξαιτίας της υπολειτουργίας -κάτω από τα όρια ασφαλείας- πολλών τμημάτων του νοσοκομείου και ιδιαίτερα του αναισθησιολογικού.

Η λειτουργία του νοσοκομείου Λήμνου έχει ξεπεράσει πλέον τα όρια ασφαλείας, εξαιτίας της υποχρηματοδότησης και υποστελέχωσης, λένε οι εργαζόμενοι: “Έχουμε έναν επικουρικό αναισθησιολόγο που με προφορικό εντέλλεσθε εφημερεύει 60 συνεχόμενες μέρες εντός νοσοκομείου. Η κατάσταση λόγω της συνεχιζόμενης εργασίας του ιατρού χωρίς την ελάχιστη ξεκούραση που προβλέπει ο νόμος, τείνει να γίνει επικίνδυνη για τους ασθενείς”

Διαβάστε τη συνέχεια στο iatropedia.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Υγεία: Περισσότερα άρθρα
Μηνιγγίτιδα: Ποια είναι τα συμπτώματα και οι επιπλοκές – Πότε θεωρείται επείγουσα κατάσταση
Η βακτηριακή μηνιγγίτιδα είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη, καθώς εξελίσσεται γρήγορα και, αν δεν αντιμετωπιστεί άμεσα, μπορεί να προκαλέσει σοβαρές και μη αναστρέψιμες νευρολογικές βλάβες ή ακόμη και  θάνατο
Μηνιγγίτιδα