Ελλάδα

Σεισμός Αθήνα – Χουλιάρας: Ή πάμε για εκτόνωση ή πάμε για μεγαλύτερο σεισμό

Διχασμένοι οι σεισμολόγοι για το αν ο ισχυρός σεισμός που σημειώθηκε στις 14:13 το μεσημέρι της Παρασκευής (19.07.2019) ήταν ο κύριος ή όχι.

Την ίδια ώρα ο Γεράσιμος Χουλιάρας με τρεις αναρτήσεις στο Facebook συνιστά ψυχραιμία ωστόσο αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ενός μεγαλύτερου σεισμού.

Συγκεκριμένα σε ανάρτησή του αναφέρει: «2 σενάρια υπάρχουν. Ή πάμε για εκτόνωση Ή πάμε για μεγαλύτερο σεισμό. Μόνο ο χρόνος και η καταγραφή της ακολουθίας θα το δείξουν αυτό και κανένας βιαστικός άνθρωπος»

Νωρίτερα ο Άκης Τσελέντης εκτίμησε ότι ο σεισμός στην Αθήνα των 5,1 Ρίχτερ ήταν κατά πάσα πιθανότητα  ο κύριος σεισμός. Ωστόσο η μετασεισμική ακολουθία αναμένεται πλούσια.

Στην ίδια γραμμή και ο καθηγητής σεισμολογίας στο ΑΠΘ, Μανώλης Σκορδίλης εκτίμησε ότι «ένα τέτοιο μήκος σεισμού δεν δικαιολογεί εκδήλωση σεισμού μεγαλύτερου από αυτόν που έχει γίνει ως τώρα, αυτό είναι το αισιόδοξο μήνυμα που έχουμε μέχρι στιγμής».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του 37χρονου που κατηγορείται για τον βιασμό της 16χρονης στην Πάτρα
Σε βάρος του 37χρονου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αχαΐας, για «βιασμό ανηλίκου» και «κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη»
Πάτρα 3
Προσωπικός αριθμός: «Συνενώνουμε τα τέσσερα διαφορετικά μητρώα σε ένα» δηλώνει ο Δημήτρης Παπαστεργίου
Οι τέσσερις τομεακοί αριθμοί θα συνεχίσουν να υπάρχουν στα υπομητρώα των Οργανισμών και των Φορέων, αλλά ο πολίτης θα χρειαστεί να θυμάται μόνο έναν αριθμό, διευκρινίζει ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης
Η εφαρμογή gov.gr wallet στα κινητά