Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Προετοιμάζεται το έδαφος για “ξεπούλημα” της ΔΕΗ

Ανακοίνωση κατά της κυβέρνησης εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με τις τιμολογιακές αυξήσεις και τα σχέδιο ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ.

Όπως επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του “ενάμισης μήνας διακυβέρνησης της ΝΔ και ήδη προετοιμάζεται το έδαφος για το “ξεπούλημα” της ΔΕΗ. Τα, δε, διαφαινόμενα σχέδια για διπλές αυξήσεις στα τιμολόγια “στρώνουν το έδαφος” για την μετακύλιση του κόστους του ρεύματος στα νοικοκυριά, διευρύνοντας το πεδίο κέρδους των ιδιωτών παρόχων”

“Μέσα σε ένα “κρεσέντο” καταστροφολογίας της νέας διοίκησης και του αρμόδιου υπουργείου, η κυβέρνηση Μητσοτάκη όχι μόνο ακυρώνει τις ελαφρύνσεις από τη μείωση του ΦΠΑ στην ενέργεια, αλλά προετοιμάζει το έδαφος για την ακύρωση της έκπτωσης του 10% προς τους συνεπείς καταναλωτές”, τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Και καταλήγει η ανακοίνωση λέγοντας πως “όλα αυτά βρίσκονται στον αντίποδα των ενεργειών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, που κατάφερε μειώσεις 12% στα τιμολόγια της ΔΕΗ. Η διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα της ΔΕΗ αποτελεί προτεραιότητα για την ελληνική κοινωνία και οικονομία”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Στέφανος Κασσελάκης συγκαλεί έκτακτο συνέδριο για την τύχη του Κινήματος Δημοκρατίας – Στον «αέρα» το κόμμα
«Στις 7 και 8 Φεβρουαρίου, στο Έκτακτο Συνέδριο που συγκαλώ, θα πάρουμε όλοι μαζί την απόφαση για το μέλλον του Κινήματος Δημοκρατίας», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης
Στέφανος Κασσελάκης
20
Φλωρίδης: Το πολιτικό σύστημα μεταφέρει τις αδυναμίες τους στη Δικαιοσύνη, προκαλώντας απαξίωση και πλήγμα στη Δημοκρατία
Η γενική συνέλευση εξέδωσε ομόφωνο ψήφισμα με το οποίο οι εισαγγελείς «καταδικάζουν κάθε προσπάθεια απαξίωσης και στοχοποίησης των εισαγγελικών λειτουργών, με αφορμή τους χειρισμούς τους σε συγκεκριμένες υποθέσεις»
Γιώργος Φλωρίδης