Πολιτική

Στο Μέτσοβο για τα Χριστούγεννα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Το Μέτσοβο επέλεξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για ολιγοήμερη ξεκούραση τα Χριστούγεννα. Πριν όμως από τις διακοπές ο πρωθυπουργός αύριο, Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου, Ημέρα Χριστουγέννων, θα μεταβεί στην Κάσο όπου θα επισκεφθεί το ακριτικό φυλάκιο, θα παρακολουθήσει τη Θεία Λειτουργία, θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο του νησιού και θα συνομιλήσει με κατοίκους.

Ο πρωθυπουργός θα αναχωρήσει για το Μέτσοβο το απόγευμα της Τετάρτης 25 Δεκεμβρίου, όπου θα παραμείνει έως την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου. Εκεί, στην γραφική κωμόπολη και σε 1.150 μέτρα υψόμετρο, ίσως και να καταλήξει όπως είχε πει και ο ίδιος τον περασμένο Οκτώβριο, στην συνάντησή του με την Φώφη Γεννηματά στο όνομα του επόμενου Προέδρου της Δημοκρατίας. Το Μέτσοβο είναι η πατρίδα του εμβληματικού πολιτικού της ΝΔ, Ευάγγελου Αβέρωφ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δημοσκοπήσεις Prorata και Palmos Analysis: «Πικρή» πρωτιά για τη ΝΔ – Τι λένε οι πολίτες για κόμματα Τσίπρα και Σαμαρά
Κατώτερα των προσδοκιών της κυβέρνησης φαίνεται πως είναι τα ευρήματα των δύο τελευταίων δημοσκοπήσεων, Prorata και Palmos Analysis, μετά τις εξαγγελίες Μητσοτάκη στη ΔΕΘ
Κάλπη 4