Πολιτική

Πληροφορίες για επικοινωνία της “Κελέση” με τις αρχές

Επικοινωνία με τη ΓΑΔΑ και την υπηρεσία προστασίας μαρτύρων φέρεται να είχε η προστατευόμενη μάρτυρας με το κωδικό όνομα “Αικατερίνη Κελέση”, στο πλαίσιο και του εντάλματος της βίαιης προσαγωγής που είχε εκδοθεί.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η “Αικατερίνη Κελέση” είναι πιθανό να μεταβείσ τη ΓΑΔΑ, όπως μετέβη χθες και ο “Μάξιμος Σαράφης”, ο οποίος αναμένεται να καταθέσει την ερχόμενη Δευτέρα (24.02.2020) στις 4 το απόγευμα.

Click4more: “Σαράφης”: Εμφανίστηκε και καταθέτει “όπως επιθυμεί”! Όλο το παρασκήνιο

Υπενθυμίζουμε ότι πριν από λίγες ημέρες, σε δήλωση της, η μάρτυρας “Κελέση” είχε τονίσει: “Δεν έχω να εισφέρω το παραμικρό σε σχέση με τη διενεργούμενη προκαταρκτική εξέταση, τόσο ως προς τη διάγνωση της υπόθεσης όσο και ως προς τη διακρίβωση της αλήθειας, αφού ούτε γνώριζα ούτε γνωρίζω τον κ. Παπαγγελόπουλο, ούτε με γνωρίζει”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης για Τσίπρα: «Δεν πρόκειται να κάνουμε συνομιλητή του σήμερα τον πρεσβευτή του χθες»
«Αντί ο Αλέξης Τσίπρας να ψελλίζει δικαιολογίες ας απευθυνθεί στους πρώην "συντρόφους" του που πριν 10 χρόνια έπαιζαν τη χώρα στα ζάρια» τονίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ο ΠαύλοςΜαρινάκης 12
Ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Να ξεπλυθεί ζητάει όποιος είναι λερωμένος, εγώ δεν είμαι σίγουρα»
«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατάφερε να μετατρέψει την χώρα σε μαύρο πρόβατο της Ευρώπης, που εισπράττει χλεύη ακόμη και από τους πολέμαρχους της Λιβύης» τονίζει ο Αλέξης Τσίπρας
Ο Αλέξης Τσίπρας 17