Ελλάδα

Ποια μέτρα; Σαν σαρδέλες στα αστικά λεωφορεία για μια βουτιά στη θάλασσα (video)

Μπορεί για να μετακινηθεί κάποιος με τα αστικά λεωφορεία να έχουν αποφασιστεί αυστηρά μέτρα, στην πράξη όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Συνωστισμός και ελάχιστα μέτρα προστασίας, χωρίς μάσκες και με τους επιβάτες τον έναν πάνω στον άλλον, είναι η εικόνα από τα αστικά λεωφορεία.

Η κάμερα του LIVE NEWS βρέθηκε στο «122» αστικό λεωφορείο και οι εικόνες που κατέγραψε είναι ενοχλητικές.

Επιβάτες, νέα παιδιά στην πλειοψηφία τους, χωρίς μάσκες προστασίας και γάντια στα χέρια, συνωστίζονται ο ένας πάνω στον άλλον, προκειμένου να καταφέρουν να φτάσουν στον προορισμό τους.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες των επιβατών, τα δρομολόγια είναι μειωμένα και σε καμία περίπτωση δεν γίνονται περισσότερα δρομολόγια όπως είχε ανακοινωθεί, με αποτέλεσμα οι επιβάτες να αναγκάζονται να στοιβάζονται στα λιγοστά αστικά λεωφορεία για να πάνε όπου θέλουν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κορυφώνεται σήμερα ο καύσωνας εξπρές με 42αρια σε Αττική, Βοιωτία, Λακωνία - «Στροφή» του καιρού από το Σάββατο
Έντονα φαινόμενα προβλέπονται μέχρι το μεσημέρι στο βόρειο Ιόνιο, καθώς και στις παραλιακές ζώνες της Ηπείρου, όπου αναμένονται καταιγίδες και ισχυρές βροχοπτώσεις
Καιρός
Ο Ρέιζ, ο «Μάγειρας» και η σχέση με τον διασημότερο Τούρκο μαφιόζο – Ο πολυτελής βίος των Τούρκων με όπλα, ναρκωτικά και θωρακισμένα αυτοκίνητα
Η ΕΛ.ΑΣ. σκοπεύει να δημιουργήσει ειδικό τμήμα μέσα στο ελληνικό FBI, για να αντιμετωπίσει πλέον αποκλειστικά την τουρκική μαφία
Αυτοκίνητο