Ελλάδα

Τρόμος από φωτιά στον Πειραιά: Εγκλωβίστηκαν δυο άνθρωποι σε μαγαζί υπό κατασκευή

Φωτιά από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία προκλήθηκε το πρωί της Τετάρτης (22.07.2020) σε ισόγειο υπό κατασκευή μαγαζί στο κέντρο του Πειραιά. Δυο άνθρωποι κινδύνευσαν αλλά σώθηκαν χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής.

Η φωτιά ξέσπασε σε υπό κατασκευή μαγαζί στη συμβολή των οδών Παλαμιδίου και Μαυρομιχάλη, στο κέντρο του Πειραιά.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική και στο σημείο της φωτιάς βρέθηκαν πυροσβέστες που κατάφεραν να σβήσουν την πυρκαγιά. Όταν όμως μπήκαν στο χώρο, βρήκαν δυο ανθρώπους κλειδωμένους στην τουαλέτα, χωρίς τις αισθήσεις τους!

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα δυο άτομα που βρέθηκαν μέσα στο μαγαζί όπου ξέσπασε η φωτιά, δεν έχουν σχέση με το υπό κατασκευή κατάστημα.

Οι πυροσβέστες που τους βρήκαν χωρίς τις αισθήσεις τους και με εγκαύματα, κάλεσαν το ΕΚΑΒ. Αφού διαπιστώθηκε πως είχαν σφυγμό, το ΕΚΑΒ τους παρέλαβε και τους μετέφερε στο Τζάνειο για τις πρώτες βοήθειες.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η 43χρονη είχε ζητήσει 50.000 ευρώ από τον καθηγητή για να πληρώσει τους συνεργούς της δολοφονίας του στην Αγία Παρασκευή - Τα μηνύματα που την «καίνε»
Αρκετό καιρό πριν την δολοφονία η 43χρονη οικονομολόγος είχε προσπαθήσει να τραβήξει από λογαριασμούς του θύματος το συγκεκριμένο ποσό
Η πρώην σύζυγος του 43χρονου Πολωνού καθηγητή που δολοφονήθηκε στην Αγία Παρασκευή