Ελλάδα

Κορονοϊός: Άλλοι δύο νεκροί στη χώρα μας – 242 συνολικά

Πρόκειται για δύο άνδρες σε Αλεξανδρούπολη και Θεσσαλονίκη. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 8.381. 31 διασωληνωμένοι, ανάμεσα τους και δύο ανήλικοι.

Ακόμα δύο συμπολίτες μας έχασαν τη ζωή τους από κορονοϊό, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών στους 242.  Πρόκειται για δύο άνδρες σε Αλεξανδρούπολη και Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, ένας 71χρονος κατέληξε σήμερα (23.08.2020) στο Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Επίσης, κατέληξε ένας 72χρονος στο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης, ο οποίος είχε διακομιστεί μέσα το βράδυ από το Ιπποκράτειο και είχε διασωληνωθεί.

Ο ηλικιωμένος προερχόταν από τον οίκο ευγηρίας στην Αγία Κυριακή και έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.

Τα τελευταία στοιχεία

Σημειώνεται πως ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 8.381, εκ των οποίων το 55.1% άνδρες. Τα 1.832 (21.9%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 3.842 (45.8%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Συνολικά, 143 ασθενείς έχουν εξέλθει των ΜΕΘ.

Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 77 έτη και το 94.6% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η ανακοίνωση του Πρωτοδικείου Αθηνών για τον δικηγόρο που οπλοφορούσε σε δίκη – «Αποτελεί μεμονωμένο περιστατικό»
«Αναντίστοιχες οι ανησυχίες για τις συνθήκες ασφαλείας στην Ευελπίδων με τη λανθασμένη αντιμετώπιση του μεμονωμένου αυτού περιστατικού» σύμφωνα με τον προϊστάμενο του Πρωτοδικείου Αθηνών Χριστόφορο Λινό
πρωτοδικείο Αθηνών
Τέμπη: «Η Κωνσταντοπούλου εκμεταλλεύτηκε την τραγωδία» δηλώνει η μητέρα του μηχανοδηγού της εμπορικής αμαξοστοιχίας
Η Σταυρούλα Καρύδη, μία ημέρα πριν από τη συμπλήρωση τριών ετών από το πολύνεκρο δυστύχημα, λέει ότι η οικογένειά της δεν δέχθηκε στήριξη και αφήνει αιχμές για πολιτική αξιοποίηση της τραγωδίας
Κωνσταντοπούλου και Ρούτσι
Αυτό είναι το φαινόμενο που προκάλεσε τις συνεχείς βροχές στη Νότια Ευρώπη - 18 κακοκαιρίες μέσα σε 4 μήνες στην Ελλάδα
Ο ασυνήθιστα εκτοπισμένος νότιας και ζωνικός αεροχείμαρρος λειτούργησε σαν «οδηγός» διαδοχικών βαρομετρικών χαμηλών από τον Ατλαντικό προς τη Νότια και Δυτική Ευρώπη, λέει το meteo.gr
καιρός