Υγεία

Ευαγγελισμός: 26 κρούσματα σε γιατρούς, νοσηλευτές και ασθενείς – Πως μολύνθηκαν

Διασπορά του κορονοϊού σημειώθηκε τις προηγούμενες μέρες στη Νευροχειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου “Ευαγγελισμός”, με 26 άτομα να έχουν βρεθεί μέχρι στιγμής θετικά στον ιό, ανάμεσα σε ιατρονοσηλευτικό προσωπικό και ασθενείς.

Είκοσι γιατροί και νοσηλευτές, αλλά και έξι ασθενείς βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό, στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”, μετά από διασπορά στη Νευροχειρουργική Κλινική.

Έκκληση στους συνοδούς ασθενών να μην εισέρχονται στα νοσοκομεία κατά τη διάρκεια της πανδημίας, κάνουν στο iatropedia.gr οι υγειονομικοί.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Υγεία: Περισσότερα άρθρα
Φάρμακα αδυνατίσματος: Κιλά και προβλήματα υγείας επανέρχονται 2 χρόνια μετά τη λήξη της θεραπείας, δείχνουν μελέτες
Η μηνιαία επανάκτηση βάρους είναι ταχύτερη μετά τη λήψη των φαρμάκων αδυνατίσματος σε σχέση με τα προγράμματα συμπεριφορικής διαχείρισης βάρους, διαπίστωσαν οι ερευνητές
Image of an individual injecting insulin into their abdomen using a pen device. Demonstrates healthcare, diabetes management, and medication administration domestically, conveying a sense of responsibility and self-care.