Πολιτική

Στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού ο Γιάννης Πλακιωτάκης

Μεγάλη μάχη με τον κορονοϊό δίνει ο Γιάννης Πλακιωτάκης, που από το μεσημέρι της Τρίτης (01.12.2020) νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού

Ο Γιάννης Πλακιωτάκης βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό πριν από μερικές μέρες και το περασμένο Σάββατο (28.11.2020) οι γιατροί του έκριναν καλύτερο για εκείνον να μεταφερθεί στον Ευαγγελισμό για να νοσηλευτεί. 

Ο υπουργός Ναυτιλίας μπήκε στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του Ευαγγελισμού αλλά σήμερα (01.12.2020) κρίθηκε καλύτερο για εκείνον να μπει στην Εντατική. Η μεταφορά του στη ΜΕΘ κρίθηκε απαραίτητη γιατί ενώ όλες τις μέρες που είναι στο νοσοκομείο, όλη την ημέρα ήταν καλά, τα βράδια ανέβαζε πυρετό έως και 39. 

Σημειώνεται, πάντως, ότι ο Γιάννης Πλακιωτάκης δεν είναι διασωληνωμένος, απλά οι γιατροί που παρακολουθούν την εξέλιξη της υγείας τους θεώρησαν καλύτερο να μπει σε ΜΕΘ, αφού εκεί μπορεί να έχει καλύτερη παροχή οξυγόνου. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νέες βολές Γεωργιάδη κατά Κωνσταντοπούλου: «Βγήκα εκτός ορίων, είναι ό,τι χειρότερο έχω συναντήσει»
Ο υπουργός Υγείας υποστήριξε ότι απάντησε για να «υπερασπιστεί τον εαυτό του» απέναντι σε χαρακτηρισμούς και αιχμές για την εμφάνιση της της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας στο ΑΤ Εξαρχείων
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Άδωνις Γεωργιάδης
6