Ελλάδα

Καιρός – Καλλιάνος: Προσοχή τις επόμενες ώρες – Που θα χτυπήσει η κακοκαιρία

ΚΑΙΡΟΣ – ΚΑΛΛΙΑΝΟΣ: Σε εξέλιξη βρίσκεται το ψυχρό μέτωπο κακοκαιρίας που πλήττει το μεγαλύτερο μέρος της χώρας, και το οποίο αυτήν την ώρα «χτυπάει» την Αττική.

Το ψυχρό μέτωπο σαρώνει τη χώρα μας από τα δυτικά προς τα ανατολικά, προκαλώντας κατά τόπους ισχυρές καταιγίδες και πρόσκαιρα θυελλώδεις ανέμους στα πελάγη.

Πυκνές χιονοπτώσεις στα δυτικά και βόρεια ορεινά τμήματα. Αυτήν την ώρα ισχυρές καταιγίδες είναι σε εξέλιξη σε πολλές περιοχές της Αττικής, κυρίως στα βόρεια και ανατολικά.

Την ίδια ώρα σφοδρή κακοκαιρία χτυπά και τη Θεσσαλονίκη, με τους δρόμους να έχουν μετατραπεί σε ποτάμια.

Ο γνωστός μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος εφιστά την προσοχή σε όσους κινούνται στην Αττική τις επόμενες ώρες, καθώς τα καιρικά φαινόμενα αναμέναται να είναι ιδιαίτερα έντονα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Φυλάκιση 12 μηνών σε πατέρα και γιο που χτύπησαν με στειλιάρι δημοτικό υπάλληλο στη Θεσσαλονίκη γιατί διαφώνησαν με την εκταφή
Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης έκρινε ένοχους τον 63χρονο και τον 30χρονο γιο του για το αδίκημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης
Τάφοι σε νεκροταφείο
«Από τους 41 βαθμούς Κελσίου, πάμε στους 30» - «Βουτιά» της θερμοκρασίας από την Πέμπτη, πότε έρχεται νέα θερμή εισβολή
«Ενισχύονται οι βοριάδες και θα μας φέρουν αρκετή δροσιά, ενώ αυξημένος είναι ο κίνδυνος πυρκαγιάς τις επόμενες ημέρες», γράφει ο Γιώργος Τσατραφύλλιας
ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
15