Υγεία

Μόσιαλος για κολχικίνη: «Ακίνδυνη αλλά αμφίβολα αποτελεσματική προς το παρόν»

Αμφιβολίες και ερωτηματικά θέτει για τα ευρήματα της μελέτης στην οποία στηρίχθηκε η απόφαση των ελληνικών υγειονομικών αρχών, για επέκταση της χρήσης της κολχικίνης στον ευρύ πληθυσμό, ο Ηλίας Μόσιαλος.

Με ανάρτησή του στο facebook, ο Καθηγητής των Οικονομικών της Υγείας του London School of Economics, Ηλίας Μόσιαλος, διατυπώνει την άποψη ότι  αν και μπορούμε να χορηγούμε την κολχικίνη στην Ελλάδα γιατί «δεν έχει σοβαρές παρενέργειες», τα δεδομένα για την αποτελεσματικότητά της, όπως λέει, δεν είναι προς το παρόν επαρκή.

Δείτε τη συνέχεια στο iatropedia.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Υγεία: Περισσότερα άρθρα