Ελλάδα

Πάτρα – κορονοϊός: Κορυφώνεται η αγωνία για τον 9χρονο – «Βαριά συμπτώματα όπως σε ενήλικες» (video)

Στην Πάτρα μάχη για να μην διασωληνωθεί δίνει ο 9χρονος που νοσεί από κορονοϊό. Για την πορεία της υγείας του μικρού Μάριου μίλησε στο MEGA και την εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο ο κ. Γαβριήλ Δημητρίου, Διευθυντής της Παιδιατρικής του Νοσοκομείου Ρίου.

Οι γιατροί στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών προσπαθούν να ανακόψουν την επιδείνωση που παρουσιάζει η κατάσταση της υγείας του 9χρονου, σύμφωνα με τον κ. Δημητρίου.

«Αυτό που έχει ο μικρός είναι η εικόνα της νόσου που υπάρχει στους μεγάλους. Εξελίσσεται αργά και σταθερά. Στους μεγάλους βλέπουμε γύρω στις οκτώ μέρες να εκδηλώνουν την βαριά συμπτωματολογία. Δεν μπορείς να πεις με σιγουριά τι θα γίνει τις επόμενες ημέρες.

Click4more: Πάτρα: 9χρονος με κορονοϊό στην ΜΕΘ

Προσπαθούμε να μην διασωληνωθεί, παίρνει την αγωγή που προβλέπεται, χρειάζεται 60% οξυγόνο. Στις μονάδες είναι δύσκολο να προβλέψεις τα πράγματα.

Η μητέρα το βρετανικό στέλεχος έχει. Έχουν περιγραφεί διεθνώς περιστατικά πολλά. Στην Ελλάδα δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι παρόμοιο. Η Covid κάνει μια υπεραντίδραση στον οργανισμό, αυτό συμβαίνει σε πολλούς ενήλικες.»

Παρακολουθήστε τα νεότερα για την κατάσταση του μικρού Μάριου από το Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο:

 

πηγή: MEGA

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βρέθηκαν ζωντανοί πάνω σε βράχο ο 12χρονος και ο 20χρονος που είχαν πάει για ψαροντούφεκο στη Χαλκιδική – «Ακούσαμε φωνές μέσα από τη θάλασσα»
Μία πρώτη ανάσα ανακούφισης πήραν οι συγγενείς του 12χρονου και του 22χρονου από τη Ρωσία, που είχαν πάει για ψαροντούφεκο στο Παλιούρι...
Σκάφος του Λιμενικού 5
Τι έγινε με τον 23χρονο μετανάστη στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη – Δεν συνελήφθη
Ένας 23χρονος από το Αφγανιστάν προσήχθη για έλεγχο αφού παρενόχλησε τους Εύζωνες στο Σύνταγμα, αλλά δεν συνελήφθη - Το βίντεο που κυκλοφορεί φαίνεται πως δεν έχει σχέση με το πραγματικό περιστατικό
Εύζωνες της Προεδρικής Φρουράς 6