Ελλάδα

Κορονοϊός: 1.514 νέα κρούσματα την Κυριακή 21/3 – 41 νεκροί και 674 διασωληνωμένοι

Μειωμένα -όπως συμβαίνει τις Κυριακές – αλλά σε υψηλά επίπεδα για ακόμα μία ημέρα, είναι τα νέα κρούσματα κορονοϊού που ανακοινώθηκαν από τον ΕΟΔΥ.

Ιδιαίτερη ανησυχία υπάρχει για τον μεγάλο αριθμό των διασωληνωμένων που σήμερα είναι 674 και αποτελεί νέο αρνητικό ρεκόρ αλλά και των ανθρώπων που άφησαν την τελευταία πνοή τους (41).

Τα στοιχεία αφορούν περιστατικά που έχουν δηλωθεί στον ΕΟΔΥ και καταγραφεί μέχρι τις 21 Μαρτίου 2021 (ώρα 15:00).
Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 1.514, εκ των οποίων 9 εντοπίστηκαν σε ελέγχους στις πύλες εισόδου της χώρας.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 237.125 (ημερήσια μεταβολή +0.6%), εκ των οποίων 51.5% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 68 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.757 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα. 

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Γλυκά Νερά: Ναρκέμπορος έβαζε ανήλικους να κάνουν τα «βαποράκια» – Θύμα ξυλοδαρμού ένας 16χρονος μέλος συμμορίας
20χρονος «εγκέφαλος» συμμορίας έδωσε ποσότητα κάνναβης στον ανήλικο, αξίας 2.000 ευρώ και τον έβαλε να την πουλήσει - Μαζί με φίλο του απήγαγε και ξυλοφόρτωσε τον 16χρονο επειδή δεν του έδωσε όλο το ποσό
Μηχανή της Ελληνικής Αστυνομίας