Ελλάδα

Κηδεία Γιώργου Καραϊβάζ: Συγκλόνισε ο γιος του – «Αν μπορούσε θα συγχωρούσε τους δολοφόνους του»

Σε κλίμα οδύνης και ανείπωτου πόνου τελέστηκε στις 3 το μεσημέρι της Κυριακής (11.04.2021), στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Δράμα, η κηδεία του Γιώργου Καραϊβάζ, που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ την Παρασκευή, έξω από το σπίτι του στον Άλιμο.

Τον άτυχο δημοσιογράφο χτύπησαν 10 σφαίρες σε όλο του το σώμα, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Τραγικές φιγούρες στο «τελευταίο αντίο» η μητέρα του, η αδερφή του, η σύζυγός του, Σπάθα, και ο γιος του, Δημήτρης. Μάλιστα, ο 20χρονος ράγισε καρδιές με τον επικήδειο λόγο του, σύμφωνα με όσα μετέφερε η δημοσιογράφος Αφροδίτη Σπηλιώτη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται»: «Ο πατέρας μου αγαπούσε το καλό φαγητό, τη ζωή, την καλοπέραση και τους ανθρώπους και πιστεύω ότι θα συγχωρούσε και τους δολοφόνους του αν μπορούσε».

Click4more: Γιώργος Καραϊβάζ: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του – Ανείπωτος πόνος για τον δημοσιογράφο (pics)

Μάλιστα, όταν βγήκε η σορός του Γιώργου Καραϊβάζ από το παρεκκλήσι για να μεταφερθεί στο νεκροταφείο, ο γιος του έβαλε το γνωστό ζεϊμπέκικο, «Το βουνό», συγκινώντας όλους όσοι ήταν στο σημείο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σορός άνδρα βρέθηκε σε παραλία της Μαγνησίας - Εξετάζεται αν ανήκει στον Αυστριακό τουρίστα που αναζητείται 40 ημέρες
Η σορός μεταφέρθηκε με σκάφος του λιμενικού σώματος στο λιμάνι του Καμαρίου ώστε να παραδοθεί στις αρχές για να γίνουν εξετάσεις που θα δείξουν την ταυτότητά του
Ασθενοφόρο
Ανοίγει ξανά το «παραδικαστικό 2»: Γιοσάκης, Ευσταθίου και Μαντούβαλος πάλι στο εδώλιο
Το πρωτοβάθμιο δικαστήριο το 2019 είχε καταδικάσει τους κατηγορούμενους σε πολυετείς ποινές κάθειρξης, ωστόσο η έφεσή τους είχε ανασταλτικό αποτέλεσμα και κανείς δεν είχε οδηγηθεί στη φυλακή
Ο πρώην αρχιμανδρίτης Ιάκωβος Γιοσάκης στον Άρειο Πάγο συνοδεία αστυνομικών 5
Δύο 13χρονες στη Θεσσαλονίκη κατήγγειλαν άγριο ξυλοδαρμό από ομάδα ανήλικων κοριτσιών - «Κατέγραψαν την επίθεση σε βίντεο»
Μετά την απολογία τους στον εισαγγελέα, αφέθηκαν ελεύθερες - Οι 13χρονες είναι καλά στην υγεία τους και αναμένεται να εξεταστούν από ιατροδικαστή
Ανήλικες