Media

Survivor: Τα «καρφιά» του Ασημακόπουλου έκαναν τον Μπόγδανο να λυγίσει

Δεν βιώνουν τις καλύτερες μέρες τους οι Amigos στο Survivor κι οι σχέσεις τους έχουν αλλάξει τελείως.

Ο Ηλίας Μπόγδανος δε νιώθει καλά με την στάση των φίλων του στο Survivor ενώ ο Γιώργος Ασημακόπουλος άφησε υπονοούμενα ότι ο ίδιος πάντα ήταν σταθερός στις απόψεις του κι όχι όπου φυσάει ο άνεμος, αλλάζοντας παρέες.

Αυτό έκανε τον Ηλία να ξεσπάει σε κλάματα αναφέροντας: «Δεν ξέρω τι έχω κάνει λάθος και δεν μου μιλούν.

Νιώθω ότι αν πάω να μιλήσω στον Σάκη στην καλύβα, τους προδίδω και δεν μου πολυμιλάνε. Είμαστε πέντε άτομα και πρέπει να είμαστε όλοι μια παρέα.

Γιατί πρέπει να είμαστε τρεις και δυο; Μπορεί να πάω στον Σάκη επειδή η Μαριαλένα θα είναι στο νοσοκομείο και να νιώθω ένα σούσουρο από πίσω.

Όταν γυρίσαμε από το έπαθλο εννοείται πως ένιωσα σαν να είπανε ότι δεν πάει να χάσαμε, εσύ βολεύτηκες. Άκουσα και κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν, ότι κάποιοι επιλέγουν να τα έχουν καλά με όλους.

Δηλαδή θα πρέπει να τσακώνομαι κι εγώ για να μην παρεξηγηθώ και να φαίνομαι ότι είμαι στην μέση; Έτσι είμαι σαν άνθρωπος, τσακώνομαι πολύ λίγες φορές» κατέληξε ο Ηλίας Μπόγδανος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Πρεμιέρα για την εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου και του Δημήτρη Οικονόμου - «Έλιωσα στο sup»
Κατά την έναρξη της εκπομπής «Σήμερα», οι δύο οικοδεσπότες έκαναν το δικό τους χιούμορ για τις διακοπές που πέρασαν αυτόν τον ένα μήνα απουσίας αλλά και όσα προτίμησαν να κάνουν, προκειμένου να χαλαρώσουν
Άκης Παυλόπουλος και Δημήτρης Οικονόμου
Κώστας Παπαχλιμίντζος και Κατερίνα Δούκα έκαναν πρεμιέρα για τη νέα σεζόν με χιούμορ και πειράγματα
Το δημοσιογραφικό δίδυμο καλωσόρισε τους τηλεθεατές έτοιμο να παρουσιάσει την επικαιρότητα της ημέρας, δίνοντας παράλληλα έναν πιο προσωπικό τόνο στην πρώτη εκπομπή
Κώστας Παπαχλιμίντζος και Κατερίνα Δούκα