Ελλάδα

Τζόκερ κλήρωση 2305: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί σήμερα 01/07

ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΖΟΚΕΡ ΠΕΜΠΤΗ 01/07/2021 ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ 2305. Πάνω από 4.400.000 ευρώ μπήκαν… στο τραπέζι για τους νικητές της πρώτης κατηγορίας. 

Κλήρωση τζόκερ σήμερα Πέμπτη 01/07/2021 και τα λεφτά ήταν… πολλά! Στην κλήρωση Τζόκερ ΟΠΑΠ, σήμερα Πέμπτη 01-07-2021 (αριθμός κλήρωσης 2305), οι τυχεροί αριθμοί είναι 4, 17, 27, 35, 40  και τζόκερ ο αριθμός 4.

Στο «κυνήγι» για το τζόκερ μπορεί κανείς να επισκεφτεί το www.tzoker.gr ή να κατεβάσει τη νέα εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ για Android και iOS συσκευές.

Εκεί μπορεί να κάνει «κλικ» στους τυχερούς του αριθμούς ή να επιλέξει ανάμεσα σε τυχαία επιλογή αριθμών και ένα από τα διαθέσιμα τυποποιημένα συστήματα.

ΤΖΟΚΕΡ, τώρα και online

Τώρα μπορείς να παίζεις ΤΖΟΚΕΡ online με γρήγορη εγγραφή στο πρακτορείο! Οι παίκτες μπορούν πλέον να δοκιμάσουν την τύχη τους στο μεγάλο τζακποτ και οnline. Μέσα σε λίγα λεπτά μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στο www.tzoker.gr και να δοκιμάζουν την τύχη τους από όπου κι αν βρίσκονται.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Οι αγρότες κλείνουν επ’ αόριστον τον σταθμό στον Προμαχώνα για τα φορτηγά
Παρατεταγμένα παραμένουν τρακτέρ και αγροτικά οχήματα στα «Πράσινα Φανάρια», όπως και στον κόμβο Δερβενίου, στη διασταύρωση της παλαιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Καβάλας με άλλες σημαντικές οδικές αρτηρίες
Αγροτικό μπλόκο στα Μάλγαρα
15χρονοι έκλεψαν μηχανή στη Θεσσαλονίκη και τραυμάτισαν οδηγό αυτοκινήτου και αστυνομικό
Από την έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι η μηχανή που χρησιμοποιούσαν ήταν κλεμμένο, ενώ ο ένας εκ των δύο ανηλίκων δεν είχε προβεί σε έκδοση δελτίου αστυνομικής ταυτότητας
Μοτοσικλέτα της Ελληνικής Αστυνομίας
Διέρρηξαν το σπίτι του Σπύρου Βούγια στη Θεσσαλονίκη - Του πήραν κοσμήματα και προσωπικά αντικείμενα
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την αστυνομία, ο δράστης ή οι δράστες φαίνεται πως εισήλθαν το πρωί της Τρίτης στο σπίτι του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης και πρώην βουλευτή
Ο Σπύρος Βούγιας