Ελλάδα

Νέο κορονοπάρτι στην παραλιακή και όλοι όρθιοι – Απίστευτες εικόνες

Τα κορονοπάρτι συνεχίζονται αδιάκοπα, παρά τα μέτρα που έχουν τεθεί σε ισχύ και παρά την επιδημιολογική εικόνα της χώρας που κάθε μέρα είναι και χειρότερη.

Με τα κρούσματα να «σκαρφαλώνουν» καθημερινά (σ.σ. 2.327 ήταν το τελευταίο εικοσιτετράωρο) κάποιοι δείχνουν να αδιαφορούν πλήρως για την δημόσια υγεία, καθώς ακόμη ένα κορονοπάρτι σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου, 10.07.2021, σε γνωστή επιχείρηση της παραλιακής.

Όλα αυτά την ώρα που μόλις λίγες ημέρες πριν είχε γίνει «έκρηξη» κρουσμάτων μετά από παρόμοια πάρτυ σε berach bar στον Άλιμο.

Click4more: Κορονο-εμφύλιος στη Μύκονο για τα κρυφά πάρτι στις βίλες – Οι απίστευτες εικόνες και η «φαρμακερή» ανακοίνωση

Σαν να μη συνέβη τίποτα από όλα αυτά, το νέο κορονοπάρτι στήθηκε χθες βράδυ σε άλλο μαγαζί στην παραλιακή, όπου τα μέτρα πήγαν περίπατο.

Όλοι ήταν όρθιοι, ενώ πλέον πρέπει οι πελάτες να είναι καθήμενοι, αποστάσεις δεν υπήρχαν και κάπως έτσι όλοι πια εύχονται να μην υπάρξει νέο «κύμα» διασποράς του κορονοϊού.

Δείτε τις εικόνες από το νέο κορονοπάρτι

κορονοπάρτι koronoparty paraliakh κορονοπάρτι κορονοπάρτι koronoparty paraliakh

Ρεπορτάζ: Θανάσης Γερασιμίδης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Εγώ τον βρήκα νεκρό, τελειωμένο μέσα στο αμάξι» λέει η σύζυγος του 39χρονου που σκοτώθηκε στο μακελειό στα Βορίζια
Ανατριχιαστική είναι η περιγραφή της συζύγου του 39χρονου Φανούρη Καργάκη, που σκοτώθηκε στην ανταλλαγή πυρών - «Δεν έχω πει στα παιδιά ότι δολοφονήθηκε ο πατέρας τους, του έστησαν καρτέρι» τόνιζει
Ο Φανούρης Καργάκης που έπεσε νεκρός από τους πυροβολισμούς στα Βορίζια