Ελλάδα

Κορονοϊός: Έκρηξη κρουσμάτων της μετάλλαξης Δέλτα και της νοτιοαφρικανικής

Ανησυχητικά είναι τα στοιχεία αναφορικά με τις μεταλλάξεις του κορονοϊού καθώς η μετάλλαξη Δέλτα τείνει να κυριαρχήσει στη χώρα έναντι της Βρετανικής.

Παράλληλα όμως αίσθηση στους επιστήμονες έχει προκαλέσει η «έκρηξη» της νοτιοαφρικανικής μετάλλαξης την τελευταία εβδομάδα και όλα δείχνουν πως μαζί με την ινδική θα κυριαρχήσουν στην Ελλάδα τις επόμενες εβδομάδες.

Στον παρακάτω πίνακα βλέπουμε την πορεία των μεταλλάξεις στον τελευταίο έλεγχο και διαχρονικά.

metallakseis

Αναφορικά με τις περιφέρειες και πως κινούνται οι μεταλλάξεις φαίνεται στον πίνακα πως η βρετανική μετάλλαξη πέφτει σε Αττική, Κρήτη, Πελοπόννησο και Στερεά, ενώ η μετάλλαξη Δέλτα έχει κυριαρχήσει πλήρως στην Κρήτη και αυξάνεται εντυπωσιακά στην Αττική. Η νοτιοαφρικανική μετάλλαξη που αποτελεί και την έκπληξη αυξάνεται κατά πολύ στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στην Αττική.

metallakseis

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βροχές και καταιγίδες σε 6 περιοχές μέχρι το πρωί των Χριστουγέννων - Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης
Βροχερά Χριστούγεννα ζουν οι κάτοικοι της χώρας, καθώς ισχυρές βροχές σημειώνονται σε όλη χώρα, ενώ από νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης βρέχει στην Αττική
Βροχή
Εκτροπές, παρατημένα τρακτέρ και ουρές χιλιομέτρων - «Ψάχναμε 15 αγρότες στο Κάστρο για να δώσουμε στην κυκλοφορία δεύτερη λωρίδα»
Σήμερα, παραμονή Χριστουγέννων, η κατάσταση να είναι κάπως καλύτερη αφενός γιατί τα τρακτέρ έχουν πλέον σταθμεύσει στα δεξιά των δρόμων και αφετέρου γιατί η έξοδος φαίνεται να κορυφώθηκε χθες
Κίνηση από το πρωί της παραμονής των Χριστουγέννων στη Ριτσώνα
Ανανεώθηκε πριν 3 ώρες
102