Ελλάδα

Φωτιά στην Εύβοια: «Σκοτείνιασε» ακόμα και η Σύρος από τους καπνούς

Αρκετά νησιά των Κυκλάδων, ειδικά αυτά που βρίσκονται στο Βόρειο τμήμα του νομού, “σκοτείνιασαν” από τους καπνούς από την καταστροφική φωτιά στην Εύβοια.

Τα σύννεφα που δημιουργήθηκαν από τις περιοχές των πυρκαγιών μεταφέρθηκαν σταδιακά προς τα νησιά των Κυκλάδων, κρύβοντας τον ήλιο.

Η ατμόσφαιρα θυμίζει το καλοκαίρι του 2018 και τις ημέρες των φονικών πυρκαγιών στο Μάτι. Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες που έρχονται από τη Σύρο κι ειδικότερα από την παραλία του Γαλησσά, όπου ο ήλιος έχει κρυφτεί πίσω από τα σύννεφα.

Δείτε εικόνα από την ατμόσφαιρα στη Σύρο:

syros ours

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
ΟΠΕΚΕΠΕ: Νέες αποκαλύψεις για το κύκλωμα με τις «μαϊμού» επιδοτήσεις – Το βαρύ κατηγορητήριο των «15» και τι υποστηρίζουν
Τελευταίοι ενώπιον του ανακριτή θα απολογηθούν την Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, ο φερόμενος ως αρχηγός, Μύρων Χιλετζάκης και ο λογιστής, Γιώργος Λαμπράκης
Ορισμένοι από τους 15 συλληφθέντες για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, συνοδεία αστυνομικών
44