Ελλάδα

Δακτύλιος: Αυτά τα οχήματα θα κυκλοφορούν ελεύθερα από τις 25 Οκτωβρίου

Στις κατηγορίες των οχημάτων που θα μπαίνουν ελεύθερα στον Δακτύλιο ο οποίος θα ισχύσει στην Αθήνα από τις 25 Οκτωβρίου, φέρονται να κατέληξαν οι αρμόδιοι υπουργοί και τοπικοί φορείς σε σύσκεψη που έγινε σήμερα στο Μαξίμου υπό τον υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα οχήματα που θα εξαιρούνται από τα μονά – ζυγά θα είναι τα ηλεκτρικά, τα υβριδικά, τα οχήματα με αέριο και ίσως τα Euro6 (με την προϋπόθεση να εκπέμπουν κάτω από 100 – 120 γραμμάρια Co2). 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αποφασίστηκε οι άδειες δακτυλίου που χορηγούνται από την Αστυνομία να μειωθούν κατά 50%, καθώς σήμερα υπολογίζεται ότι αυτές ανέρχονται σε δεκάδες χιλιάδες.

Επίσημη ανακοίνωση θα εκδοθεί μέσα στην ημέρα.

Υπενθυμίζεται, ότι ήδη έχει ανακοινωθεί επίσημα από το υπουργείο Μεταφορών ότι ο Δακτύλιος επιστρέφει στην Αθήνα από τις 25 Οκτωβρίου. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
15χρονος προσπάθησε να αυτοκτονήσει πηδώντας από μπαλκόνι 3ου ορόφου στο Ηράκλειο - Είχε στείλει αποχαιρετιστήριο μήνυμα σε συγγενή του
Πληροφορίες που αναφέρουν ότι ο 15χρονος είχε ουσιαστικά προαναγγείλει την «βουτιά» με μήνυμα που φέρεται να είχε αποστείλει στο κινητό στενού συγγενικού του προσώπου
Έφηβο αγόρι