Ελλάδα

Κορονοϊός: Κοντά στις 6.000 σήμερα τα κρούσματα

Κοντά στις 6.000 αναμένεται να είναι σήμερα τα κρούσματα κορονοϊού στην χώρα μας.

Μετά το χθεσινό ρεκόρ των 6.700 κρουσμάτων και σήμερα τα κρούσματα αναμένεται να είναι και πάλι ψηλά αφού θα αγγίξουν τις 6.000. Υπενθυμίζεται ότι χθες υπήρχε και μεγάλος αριθμός νεκρών σε μια ημέρα καθώς έφτασαν τους 59.

Σήμερα έγινε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου με σκοπό των συντονισμό των ελέγχων που θα γίνουν από το Σάββατο 6 Νοεμβρίου που θα είναι και η ημέρα εφαρμογής των νέων μέτρων. 

Το νέο πλαίσιο μέτρων περιλαμβάνει αυστηρότερα μέτρα για τους ανεμβολίαστους, προσέλευση για όσους δεν έχουν κάνει το εμβόλιο σχεδόν παντού με τεστ και μεγαλύτερα πρόστιμα για όσους δεν τηρούν τα μέτρα.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, ο Υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, ο Υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος, ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου, ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή Σωτήρης Αναγνωστόπουλος, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Μιχαήλ Καραμαλάκης και ο Διοικητής της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας Άγγελος Μπίνης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Γλυφάδα: Ο γιος που σκότωσε και τους δύο γονείς του μέσα σε 12 χρόνια – Η πρόωρη αποφυλάκιση, οι εκκλησιαστικοί ύμνοι και το ανατριχιαστικό χρονικό
Ο επίλογος της τραγικής οικογενειακής ιστορίας γράφτηκε με τα πλέον μελανά χρώματα το πρωί της 25ης Ιανουαρίου του 2026
Το θύμα της δολοφονίας στη Γλυφάδα 18
«Παιδί μου μην με σκοτώνεις άλλο πέθανα»: Τα τελευταία λόγια του 80χρονου που τον μαχαίρωσε μέχρι θανάτου ο γιος του στη Γλυφάδα
Ο δράστης συνελήφθη από τις αρχές για το έγκλημα και φέρεται να είπε στους αστυνομικούς που του πέρασαν χειροπέδες. «Έχω δύο αδέρφια. Θα σκοτώσω και τα αδέλφια του αν με αφήσετε και πάλι ελεύθερο»
Ο 80χρονος πατέρας που έπεσε νεκρός από τα χέρια του γιου του
Ανανεώθηκε πριν 4 ώρες
89