Τρίτη, 30 Απρ.
19oC Αθήνα

Νίκαια: Νεκρός από πυροβολισμό στο κεφάλι ο ιδιοκτήτης του βενζινάδικου – Το καμένο όχημα και το χρονικό της ένοπλης επίθεσης

Νίκαια πυροβολισμοί

Ένας νεκρός κι ένας τραυματίας είναι ο θλιβερός απολογισμός από ακόμη ένα αιματηρό περιστατικό πυροβολισμών που σημειώθηκε αυτή τη φορά στη Νίκαια.

Όλα έγιναν το βράδυ της Τρίτης, 16.11.2021, σε βενζινάδικο στη λεωφόρο Θηβών 181. Αρχικά η είδηση ήταν πως δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν από τους πυροβολισμούς.

Στην συνέχεια έγινε γνωστό πως ο ένας εκ των δύο αλλοδαπών πέθανε από πυροβολισμό στο κεφάλι κατά την διάρκεια της ένοπλης επίθεσης από άγνωστους δράστες που επέβαιναν σε ΙΧ όχημα.

Το ΙΧ που χρησιμοποίησαν οι άγνωστοι δράστες, είναι σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις αυτό που εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα καμένο στη λεωφόρο Κηφισού…

Δείτε τις εικόνες του newsit.gr από το καμένο όχημα

Νίκαια πυροβολισμοί Νίκαια πυροβολισμοί Νίκαια πυροβολισμοί

Οι δύο αλλοδαποί, αλβανικής υπηκοότητας, που δέχθηκαν τα πυρά, μεταφέρθηκαν στη συνέχεια στο Αττικό Νοσοκομείο, με την κατάσταση της υγείας του δεύτερου να μην έχει γίνει γνωστή…

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr ο νεκρός από την επίθεση ήταν ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου υγρών καυσίμων, στο οποίο έσπευσε άμεσα η αστυνομία, ενώ ο δεύτερος είναι υπάλληλος του βενζινάδικου.

Νίκαια πυροβολισμοί

Άναυδοι στην Νίκαια

Άνθρωποι που βρέθηκαν στο σημείο αναφέρουν πως όλα έγιναν ενώ υπήρχε αρκετός κόσμος στην περιοχή, ενώ για το θύμα μίλησε και ένας αυτόπτης μάρτυρας.

Δείτε όσα είπε

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης, Αναστασία Σταματοπούλου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις