Ελλάδα

Τζώρτζης Μονογυιός: «Ο συγκεκριμένος δρόμος έχει όριο ταχύτητας τα 50χλμ/ώρα», λέει ο Πατούλης

Για το φρικτό τροχαίο στη Βούλα με τη Ferrari που κόστισε τη ζωή του Τζώρτζη Μονογυιού αναφέρθηκε ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.

Σύμφωνα με όσα είπε ο κ. Πατούλης μιλώντας στην εκπομπή Live News η Περιφέρεια Αττικής διαθέτει 250 κάμερες σε σημαντικά οδικά σημεία του άξονα της Αττικής, για να παρακολουθεί την κυκλοφορία και μια από αυτές κατέγραψε και το μοιραίο τροχαίο του Τζώρτζη Μονογυιού.

«Από το βίντεο δεν φαίνεται να παρεμβάλεται κάτι σε επίπεδο οχήματος ή φυσικού προσώπου» τόνισε ο περιφερειάρχης Αττικής, προσθέτοντας ότι φαίνεται μια μικρή επιτάχυνση του οχήματος που είναι ικανή να οδηγήσει στην απώλεια του ελέγχου του.

Σχολιάζοντας τα ζητήματα ασφάλειας και την έλλειψη των προστατευτικών ο κ. Πατούλης υπογράμμισε ότι ο συγκεκριμένος δρόμος δεν είναι υψηλών ταχυτήτων, καθώς έχει όριο ταχύτητας τα 50χλμ/ώρα.

«Η δική μου εντολή είναι οι αρμόδιες επιτροπές να επεξεργαστούν ένα σχέδιο ασφάλειας του δρόμου» συμπλήρωσε ο Γιώργος Πατούλης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Αυτοί είναι οι συγγενείς και μέλη της σπείρας με τις «χρυσές» λίρες, τα όπλα, τις εκβιάσεις και τις απάτες στην Λάρισα
Τα τέσσερα μέλη που ανήκουν ίδια οικογένεια είχαν συλληφθεί στις 7 Μαρτίου για απάτες και εκβιάσεις τετελεσμένες και σε απόπειρα με συνολικό όφελος και προκληθείσα ζημία άνω των 120.000 ευρώ
Οι τέσσερις κατηγορούμενοι