Ελλάδα

Μπήκε σε εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας και άρχισε να αυνανίζεται

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αντιμέτωποι με ένα πολύ περίεργο περιστατικό ήρθαν οι υπάλληλοι ενός γνωστού εστιατορίου στο κέντρο της Αθήνας, καθώς ένας από τους πελάτες τους γδύθηκε και άρχισε να αυνανίζεται μόλις πήγαν να τον σερβίρουν. Οι περιγραφές κάνουν λόγο για έναν νεαρό άνδρα, ο οποίος έδωσε παραγγελία στα αγγλικά. 

Το περιστατικό σημειώθηκε την Κυριακή σε εστιατόριο sushi στην ευρύτερη περιοχή της Ακρόπολης και ο νεαρός εξυπηρετήθηκε από μια νεαρή υπάλληλο. Ντυμένος στα μαύρα, σύμφωνα με τις περιγραφές, ο νεαρός μπήκε κανονικά στο μαγαζί κάθισε σε ένα από τα τραπέζια και παρήγγειλε. 

Όταν όμως η νεαρή υπάλληλος πήγε να του σερβίρει την παραγγελία τον αντίκρισε εμβρόντητη, να έχει κατεβάσει τα παντελόνια του και να αυνανίζεται. Η κοπέλα σε κατάσταση σοκ άρχισε να φωνάζει, με αποτέλεσμα ο δράστης να εξαφανιστεί.

Έρευνα για το περιστατικό – σύμφωνα με πληροφορίες – διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας της Ακρόπολης, ενώ ο δράστης αναζητείται βάσει της περιγραφής που έκανε η νεαρή υπάλληλος. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Υπάρχουν δεξαμενές προπανίου κάτω από τη δικαστική αίθουσα στη Λάρισα» καταγγέλλει ο Παύλος Ασλανίδης
Σχολιάζοντας τη δημιουργία Κίνησης από τη Μαρία Καρυστιανού ανέφερε ότι η υπερβολική κομματικοποίηση αποδυναμώνει τη συλλογική λειτουργία της κοινωνίας και της χώρας
Παύλος Ασλανίδης
6