Ελλάδα

Και δεύτερη υπερπτήση τουρκικών F-16 πάνω από την Παναγιά

Τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη F-16 πέταξαν δεύτερη φορά σήμερα, Τρίτη 12 Απριλίου, πάνω από την Παναγιά. Η νέα υπερπτήση πραγματοποιήθηκε στις 12:04 σε ύψος 25.000 ποδιών. 

Υπενθυμίζεται ότι, νωρίτερα σήμερα, ζεύγος τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών F-16 πραγματοποίησε στις 10:57 υπερπτήση πάνω από τις Οινούσσες στα 19.500 πόδια και δεύτερο ζεύγος τουρκικών F-16 πραγματοποίησε, επίσης στις 10:57, υπερπτήση πάνω από την Παναγιά στα 1.500 πόδια, δηλαδή μόλις στα 457,2 μέτρα.

Τα τουρκικά μαχητικά αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν από αντίστοιχα ελληνικά σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες κατά πάγια τακτική.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τα αποκαλυπτικά μηνύματα του 63χρονου πριν πυροβολήσει τον κουμπάρο του στη Θεσσαλονίκη - «Ήθελε να με βγάλει από την μέση»
«Τον απείλησα ότι θα τον σπάσω στο ξύλο. Ήθελα να τον φοβερίσω να σταματήσει να ασχολείται με την γυναίκα μου», λέει ο φερόμενος ως δράστης που αναζητείται από τις αρχές
Περιπολικό της αστυνομίας σε επεισόδιο με πυροβολισμούς στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης 1
Βίντεο ντοκουμέντο πριν από την επίθεση των κουκουλοφόρων στη Νομική Σχολή Αθηνών – Η ύποπτη μοτοσικλέτα και οι κινήσεις των δραστών
«Με χτύπησαν με τον πυροσβεστήρα στο πρόσωπο», λέει ο φοιτητής που τραυματίστηκε - Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο οι κουκουλοφόροι να ήταν και αυτοί φοιτητές της νομικής
Μοτοσικλέτα στον δρόμο 4