Ελλάδα

Χαμόγελο του Παιδιού: Μήνυση κατ’ αγνώστου για την κλοπή του περιπτέρου στη Θεσσαλονίκη

Τους υπεύθυνους της κλοπής του περιπτέρου του από τον πεζόδρομο της Αγίας Σόφιας στη Θεσσαλονίκη αναζητά το Χαμόγελο του Παιδιού. Ήδη, κατατέθηκε μήνυση.

Το περίπτερο είχε στηθεί από το Χαμόγελο του Παιδιού στην πλατεία Αγίας Σοφίας για το Πάσχα αλλά επιτήδειοι το… «σήκωσαν» και τώρα οι άνθρωποι της οργάνωσης ψάχνουν οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί να τους βοηθήσουν.

«Είναι ένας ολόκληρος οικίσκος μεγάλων διαστάσεων. Δεν μπορεί να έχει χαθεί έτσι απλώς από το κέντρο της πόλης», επισήμανε, μιλώντας στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η υπεύθυνη του Χαμόγελου του Παιδιού στη Θεσσαλονίκη Ιωάννα Μακρή. «Παρακαλούμε πολύ για την όποια πληροφορία να ενημερώσετε τόσο το Χαμόγελο του Παιδιού όσο και την Ελληνική Αστυνομία», πρόσθεσε.

Όπως ανέφερε η κ. Μακρή, ήδη από την πλευρά του οργανισμού έχει κατατεθεί μήνυση για κλοπή κατά αγνώστου, ωστόσο μέχρι και αυτήν την ώρα δεν έχουν εντοπιστεί οι δράστες. «Καταθέσαμε μήνυση και εμπιστευόμαστε την ελληνική αστυνομία, κάνει το έργο της και τις έρευνες. Ελπίζουμε να εντοπιστούν οι δράστες το συντομότερο δυνατό. Ο κόσμος από χθες έχει κινητοποιηθεί και δίνει πληροφορίες, οι οποίες διερευνώνται», υπογράμμισε, τονίζοντας το αυξημένο ενδιαφέρον του κόσμου.

«Είναι κάτι ανήκουστο, στο κέντρο της πόλης να συμβαίνει κάτι τέτοιο, έτσι απλά. Μιλάμε για την περιουσία ενός ανθρώπου που μας χορηγεί διαχρονικά τον συγκεκριμένο οικίσκο, αλλά και για τη βοήθεια από το Δήμο Θεσσαλονίκης, που μας δίνει τη δυνατότητα να βρισκόμαστε σταθερά στο ίδιο σημείο κάθε χρόνο», εξήγησε η κ. Μακρή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δύο συρμοί του Μετρό Θεσσαλονίκης βρέθηκαν στην ίδια γραμμή - «Εντάσσεται στην κανονική λειτουργία και δεν αποτελεί έκτακτο συμβάν»
«Η απόσταση μεταξύ των συρμών καθορίζεται και παρακολουθείται από το αυτόματο σύστημα και το Κέντρο Ελέγχου», υποστηρίζει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία λειτουργίας και συντήρησης του Μετρό, THEMA
Δύο συρμοί του Μετρό Θεσσαλονίκης στην ίδια γραμμή