Ελλάδα

Τζορτζ Τσούνης: Η συνάντηση – έκπληξη που είχε στην Πλάκα

Μια αναπάντεχη και άκρως ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον νέο πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζορτζ Τσούνη, στην πρώτη του βόλτα που έκανε στην Πλάκα, μαζί με τη μητέρα του, Ελένη, αφού συνάντησε έναν συγγενή του.

Ο Τζορτζ Τσούνης, ο νέος πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, απαθανάτισε τη συνάντηση και ανέβασε τη φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Twitter, μαζί με τη μητέρα του και τον συγγενή του από το χωριό του, γράφοντας ότι «είναι υπέροχο που γύρισα!».

«Χάρηκα πολύ που έπεσα πάνω σε έναν συγγενή μου, τον Περικλή, από το χωριό μου τον Πλάτανο, στην πρώτη μου απογευματινή έξοδο στην Πλάκα! Είναι υπέροχο που γύρισα! Εδώ είμαστε με τη μητέρα μου, την Ελένη», γράφει ο Τζορτζ Τσούνης στο Twitter μαζί με τη φωτογραφία.

Την περασμένη Παρασκευή, οι επίσημοι λογαριασμοί του πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα στα social media ανήκουν πλέον στον Τζορτζ Τσούνη, καθώς αποχώρησε ο Τζέφρι Πάιατ.

Στην πρώτη του ανάρτηση στο Twitter, ο Τζορτζ Τσούνης έγραψε: «Καλημέρα από Αθήνα! Ως ένας περήφανος γιος Ελλήνων μεταναστών, είναι τιμή μου να επιστρέφω στην Ελλάδα για να υπηρετήσω ως ο επόμενος πρέσβης των ΗΠΑ. Χαίρομαι πολύ».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Οι πεζοί διασχίζουν το φαράγγι της Νέδας με δική τους ευθύνη» λέει ο πρόεδρος της ομοσπονδίας συλλόγων ορεινής Μεσσηνίας για την τραγωδία με το 4χρονο
«Ας ευχηθούμε μήπως τώρα κινητοποιηθούν οι υπεύθυνοι και κάνουν κάτι. Πρέπει να μπουν προστατευτικά στο σημείο»
Φαράγγι της Νέδας
Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Τρίτη και την Τετάρτη στα δρομολόγια των τρένων στην Αλεξανδρούπολη
Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αφορούν τα δρομολόγια Αλεξανδρούπολη - Ορεστιάδα, Ορεστιάδα - Αλεξανδρούπολη, Αλεξανδρούπολη - Ορμένιο και Ορμένιο - Αλεξανδρούπολη
Τρένο