Ελλάδα

Κορονοϊός: 9.360 κρούσματα σήμερα (4/7) με 1.841 επαναλοιμώξεις – 23 θάνατοι, 102 διασωληνωμένοι

Σε υψηλά επίπεδα κινούνται και σήμερα Δευτέρα (4.7.2022) τα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας, καθώς ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 9.360 νέες μολύνσεις το τελευταίο 24ωρο.

Από αυτά τα κρούσματα κορονοϊού, τα 1.841 οφείλονται σε επαναλοιμώξεις, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ. Ακόμη, 23 είναι οι θάνατοι που καταγράφηκαν το τελευταίο 24ωρο ενώ 102 άνθρωποι παραμένουν διασωληνωμένοι.

Η κατανομή των κρουσμάτων

Η Αττική συνεχίζει να «βράζει» καθώς σε αυτή καταγράφονται συνολικά τα 4.882 από τα 9.360 νέα σημερινά κρούσματα ενώ τα 1000 «αγγίζει» η Θεσσαλονίκη, αφού σήμερα καταγράφηκαν 971 κρούσματα.

Τριψήφιο αριθμό κρουσμάτων παρουσιάζουν οι περιφέρειες Αιτωλοακαρνανίας, Αργολίδας, Αχαΐας, Βοιωτίας, Ευβοίας, Ηρακλείου, Ιωαννίνων, Κερκύρας, Κορινθίας, Λάρισας, Μαγνησίας, Ρεθύμνου, Ρόδου και Χανίνων.

katanomi krousmata

katanomi krousmata

Υπό διερεύνηση βρίσκονται 305 νέες μολύνσεις.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συγκλονίζει ο πατέρας του 18χρονου που σκοτώθηκε μετά από πτώση από μπαλκόνι στον Πύργο - «Η απουσία του άφησε κενό που δεν γεμίζει ποτέ»
«Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το χαμόγελό του, τη δύναμή του, το πάθος του για τον αθλητισμό και τη ζωή. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το παιδί που μας έκανε περήφανους κάθε μέρα» γράφει ο πατέρας του
Πύργος: Συγκλονίζει ο πατέρας του 18χρονου που σκοτώθηκε  μετά από πτώση από μπαλκόνι – «Η απουσία του άφησε κενό που δεν γεμίζει ποτέ»
Συνελήφθη ο 23χρονος για ανθρωποκτονία από πρόθεση με θύμα τον 20χρονο στην Καλαμαριά – Άλλαξε την αρχική κατάθεσή του
Νωρίτερα, ο 23χρονος παραδόθηκε ο ίδιος στις αστυνομικές αρχές, που τον αναζητούσαν για την δολοφονία του 20χρονου το βράδυ της Πέμπτης (12.03.2026) στην Καλαμαριά
Καλαμαριά
Κίνηση στους δρόμους: «Στο κόκκινο» Κηφισός, Αττική οδός, Λεωφόρος Αθηνών και Κηφισίας
Στην Κηφισίας «κόκκινα» είναι και τα δύο ρεύματα, ενώ η κίνηση συνεχίζεται ως και το κέντρο της Αθήνας σε Βασιλίσσης Αμαλίας, Βασιλέως Κωνσταντίνου, Αρδηττού, Βασιλίσσης Σοφίας, Σταδίου, Ακαδημίας αλλά και Συγγρού
κίνηση