Ελλάδα

Φωτιά στην Πεντέλη: Λιποθύμησε κάτοικος της περιοχής από τις αναθυμιάσεις

Πολλοί είναι οι κάτοικοι των περιοχών της Πεντέλης που αντιμετωπίζουν αναπνευστικά προβλήματα από τη φωτιά που καίει από νωρίς το απόγευμα της Τρίτης (19.7.2022), με έναν μάλιστα να λιποθυμάει από τις αναθυμιάσεις.

Αυτό αποκάλυψε στην τηλεόραση του MEGA ο πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού, Αντώνης Αυγερινός, ο οποίος τόνισε ότι η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική λόγω της φωτιάς στην Πεντέλη και σπεύδουν εκεί οι διασώστες για τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν αναπνευστικά προβλήματα.

Ήδη, τα στελέχη του Ερυθρού Σταυρού χρειάστηκε να προσφέρουν βοήθεια σε έναν κάτοικο της περιοχής, ο οποίος λιποθύμησε από τις αναθυμιάσεις και παραμένει σε επιφυλακή για όποιον μπορεί να αντιμετωπίσει πρόβλημα υγείας.

Υπενθυμίζεται, επίσης, ότι το ΕΚΑΒ βρίσκεται σε ετοιμότητα με 5 ασθενοφόρα στο σημείο της πυρκαγιάς στην Πεντέλη ενώ σε ετοιμότητα βρίσκονται και τα νοσοκομεία «Θριάσιο» και «Γιώργος Γεννηματάς». Επίσης, εφημερεύουν τα νοσοκομεία «Σωτηρία», «Ιπποκράτειο» και «Ερυθρός Σταυρός».

Όσα δήλωσε για τη φωτιά στην Πεντέλη ο κ. Αντώνης Αυγερινός:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δολιοφθορά με πινέζες σε μετασχηματιστές της ΔΕΗ στη Μεταμόρφωση - Έμειναν χωρίς ρεύμα 10 τετράγωνα
Εδώ και 20 ημέρες στην περιοχή της Μεταμόρφωσης έχουν σημειωθεί και άλλα παρόμοια περιστατικά, με τα συνεργεία να εργάζονται αρκετές ώρες προκειμένου να αποκαταστήσουν ζημιές και ηλεκτροδότηση
Η πινέζα στον πίνακα της ΔΕΗ 9
Απεργία ταξί σήμερα: Κίτρινη αυτοκινητοπομπή προς το υπουργείο Μεταφορών από τους οδηγούς – Δείτε βίντεο
«Σκοπός να περικυκλώσουμε το Υπουργείο για 48 ώρες, ζητώντας οπωσδήποτε συνάντηση με τον κύριο Κυρανάκη, που αρνείται να μας δει», ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ, Θύμιος Λυμπερόπουλος
Ταξί