Κόσμος

Πάπας Φραγκίσκος: «Οι γιατροί δεν μου επιτρέπουν να πάω στην Ουκρανία και στη Ρωσία»

Στην πορτογαλική τηλεόραση ανακοίνωσε ο Πάπας Φραγκίσκος πως οι γιατροί του, προς το παρόν, του απαγορεύουν να πραγματοποιήσει επίσκεψη στην Ουκρανία και στη Ρωσία. Ο λόγος, είναι η χρόνια γοναλγία από την οποία πάσχει.

«Οι γιατροί δεν μου επιτρέπουν να πάω στην Ουκρανία και στη Ρωσία», δήλωσε ο πάπας Φραγκίσκος, με τον ιταλικό τύπο να επιβεβαιώνει πως ο λόγος είναι η χρόνια πάθησή του.

Παράλληλα, ο ίδιος τόνισε ότι «συνεχίζει να κάνει ό,τι μπορεί για να συμβάλει στον τερματισμό του πολέμου» και ότι «είναι σε συνεχή επαφή με τους προέδρους Βολοντίμιρ Ζελένσκι και Βλαντίμιρ Πούτιν».

Ο ποντίφικας όμως δεν τα παρατάει, αφού κλείνοντας είπε: «Το ταξίδι πάντως πρόκειται να πραγματοποιηθεί, θα δούμε πότε».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Πάπας Λέων στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του: «Αναθέτουμε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο στον Πρίγκιπα της Ειρήνης» – Η αναφορά του στη Γάζα και τους πρόσφυγες
«Πώς να μην θυμηθούμε τις σκηνές της Γάζας, οι οποίες εδώ και πολλές εβδομάδες είναι εκτεθειμένες στην βροχή, στον άνεμο και στο κρύο, αλλά και εκείνες τόσων άλλων προσφύγων κάθε ηπείρου» ανέφερε ο πάπας
πάπας λέων
Χριστουγεννιάτικη επικοινωνία Ζελένσκι με τους Αμερικανούς απεσταλμένους Γουίτκοφ και Κούσνερ για την Ουκρανία - «Ήταν μία καλή συζήτηση»
«Ελπίζω ότι οι συμφωνίες που επιτεύχθηκαν σήμερα με την ευκαιρία των Χριστουγέννων και οι ιδέες που συζητήσαμε θα αποδειχθούν χρήσιμες»
REUTERS