Ελλάδα

Κολωνός: Ο 53χρονος στέλνει δώρα και γράμματα μέσα από τη φυλακή

Ο 53χρονος που κατηγορείται για μαστροπεία και βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό στέλνει δώρα και γράμματα σε φίλους και γείτονες από τις φυλακές των Γρεβενών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star ο 53χρονος παραμένει αμετανόητος, παρά το γεγονός πως έχουν προφυλακιστεί 30 άνδρες για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό, εκ των οποίων οι περισσότεροι ήταν γείτονες και πολλοί από αυτούς πελάτες του.

Ο βασικός κατηγορούμενος περίπου 9 μήνες μετά, επιμένει στους αρχικούς ισχυρισμούς του και δε ζητά ούτε μια συγγνώμη από αυτό το παιδί αλλά επιμένει να δηλώνει αθώος.

Αυτό δείχνουν τα δώρα και τα γράμματα που στέλνει μέσα από τη φυλακή καθώς και γράμματα, τέσσερις σελίδες το καθένα. Το έστειλε σε πέντε άτομα και γράφει: «Είμαι αθώος. Δεν είμαι βιαστής. Δεν είμαι μαστροπός. Δεν υπάρχουν στοιχεία».

«Το μόνο λάθος μου είναι ότι πήγα με τη 12χρονη. Στη φυλακή εργάζομαι, πηγαίνω στην εκκλησία και με αγαπάνε όλοι. Η αλήθεια θα βγει στο φως» γράφει ο βασικός κατηγορούμενος για την υπόθεση της 12χρονης στα γράμματά του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Οργή, μίσος, θυμός» – Η Πόπη κατηγορεί ευθέως την Ειρήνη Μουρτζούκου για τον θάνατο του παιδιού της
Συγκλονιστικά λόγια από τη μητέρα του μικρού Παναγιωτάκη, η οποία ξεσπά δημόσια εναντίον της Ειρήνης Μουρτζούκου και δηλώνει αποφασισμένη να φτάσει την υπόθεση μέχρι τέλους
Η Ειρήνη Μουρτζούκου
Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η 28χρονη influencer που βρέθηκε στη Ρόδο με «ροζ κοκαΐνη»
H 28χρονη ανέφερε πως κάνει χρήση κοκαΐνης καθώς περνά επεισόδια κατάθλιψης - Για τις ζυγαριές που βρέθηκαν στο ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο ανέφερε πως της δόθηκε με την τελευταία αγορά του ναρκωτικού
ροζ κοκαΐνη