Ελλάδα

Μεσσηνία: Ξέσπασε φωτιά στο Βασιλίτσι

Άλλη μια φωτιά ξέσπασε σήμερα (18.7.2023) σε ένα άλλο σημείο της Ελλάδας, αυτή τη φορά στη Μεσσηνία.

Η φωτιά ξεκίνησε σε δασική έκταση κοντά στο Βασιλίτσι Μεσηνίας σε ένα σημείο ανάμεσα στην περιοχή αυτή και την Χρυσοκελλαριά.

Η φωτιά ξεκίνησε περίπου στις 15:00 και αμέσως σήμανε συναγερμός σε όλες τις Πυροσβεστικές δυνάμεις της Μεσσηνίας.

Αυτή τη στιγμή στο σημείο επιχειρούν 27 πυροσβέστες, με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 9 οχήματα, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού 2 πυροσβεστικά αεροπλάνα και 1 ελικόπτερο.

Στο Βασιλίτσι Μεσσηνίας είχε ξεσπάσει φωτιά και στις 2 Αυγούστου του 2021 και μάλιστα είχε προκαλέσει μεγάλες καταστροφές. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συνελήφθη η Δήμητρα Ματσούκα γιατί οδηγούσε χωρίς δίπλωμα, χωρίς πινακίδες και υπό την επήρεια αλκοόλ
Τα ραντάρ της Τροχαίας «τσάκωσαν» το αυτοκίνητο της Δήμητρας Ματσούκα να κινείται με υπερβολική ταχύτητα στη Βουλιαγμένη - Τα πρώτα λόγια της γνωστής ηθοποιού
Η Δήμητρα Ματσούκα
Ανανεώθηκε πριν 18 λεπτά
59
«Κάναμε κοκαΐνη στην κουζίνα του ναού» λέει ο «ιερέας» youtuber που συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών
Ο ρασοφόρος τα ρίχνει όλα στην γυναίκα εγκέφαλο και τον Αλβανό σύντροφο της και περιγράφει πως ως τοξικοεξαρτημένος βρέθηκε να χρωστάει χιλιάδες ευρώ στην εγκέφαλο - «Ζούσαμε με επιδόματα»
Ο ιερέας που διακινούσε ναρκωτικά μέσα από εκκλησία 5