Ελλάδα

Λαμία: 13χρονη μαθήτρια δέχτηκε επίθεση από άλλες ανήλικες, την τραβούσαν από τα μαλλιά και την κλωτσούσαν

«Ούτε βόλτα δεν μπορούν να βγουν τα παιδιά μας στο κέντρο της Λαμίας…», λέει η μητέρα της μαθήτριας που δέχτηκε την άγρια επίθεση
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αναστάτωση προκάλεσε επεισόδιο που σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (02.05.2026) στη Λαμία. Στο κεντρικότερο σημείο της πόλης, στην πλατεία Πάρκου, τρεις ανήλικες επιτέθηκαν και τραυμάτισαν 13χρονη μαθήτρια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, γύρω στις 19:30 του Σαββάτου, τρεις ανήλικες φίλες της μαθήτριας αποβιβάστηκαν από το αυτοκίνητο της μητέρας της 13χρονης, προκειμένου να πάνε μία βόλτα στο κέντρο της Λαμίας.

Όπως κατήγγειλε αργότερα στην αστυνομία η μητέρα, χωρίς πραγματικό λόγο, το κορίτσι της στην αρχή της Ρήγα Φεραίου, το πλησίασαν τρεις, επίσης, ανήλικες και η μία από αυτές την έπιασε από τα μαλλιά και αφού την πέταξε στον δρόμο άρχισε να τη χτυπάει και να την κλωτσάει!

Ανάστατη η μητέρα της 13χρονης κάλεσε την αστυνομία, ενώ στη συνέχεια μετέφερε την κόρη της, προληπτικά, στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί προχώρησαν σε αναζητήσεις για τις τρεις δράστιδες, εντοπίζοντας και προσάγοντας τη φερόμενη ως υπαίτια της επίθεσης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καταστράφηκε πολυκατοικία στη Νέα Ιωνία μετά από φωτιά - «Δεν μπορούσαμε να αναπνεύσουμε, βγήκαμε στην ταράτσα»
Η μία πλευρά της πολυκατοικίας έχει καεί ολοσχερώς - Η φωτιά ξεκίνησε από καφετέρια με ναργιλέδες, που πριν από 3 χρόνια είχε δολοφονηθεί ένας 23χρονος, με τις αρχές πλέον να εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα
Καταστράφηκε ολοσχερώς η μία πλευρά της πολυκατοικίας
Υπόθεση Μαζωνάκη: Οι γιατροί έκαναν 300 πλασμφαιρέσεις τον χρόνο – «Ασθενείς κατέρρεαν και η 56χρονη συνέχιζε» λέει νοσηλεύτρια
Τα μηνύματα του υπνοθεραπευτή με την 56χρονη, τα τελευταία λεπτά του Μαζωνάκη μέσα στην κλινική και η κατάθεση της νοσηλεύτριας που «καίει» τους γιατρούς
Γιώργος Μαζωνάκης
12