Ελλάδα

Κακοκαιρία Daniel: Με γεννήτριες η ηλεκτροδότηση και από δεξαμενές νερού η υδροδότηση στο νοσοκομείο Βόλου

Συνοπτική ενημέρωση για τα 6 νοσοκομεία αρμοδιότητας της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) έδωσε στη δημοσιότητα το Υπουργείο Υγείας στη «σκιά» της φονικής κακοκαιρίας Daniel.

Τα νοσοκομεία αρμοδιότητας της 5ης ΥΠΕ είναι το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, τα Γ.Ν. Βόλου, Καρδίτσας, Τρικάλων, Λάρισας και το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Τρικάλων.

Τα μεγαλύτερα προβλήματα φαίνεται να εντοπίζονται στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπου η ηλεκτροδότηση γίνεται μόνο με γεννήτριες, ενώ η υδροδότηση γίνεται μόνο από δεξαμενές νερού.

Επίσης, νοσηλεύονται 8 άτομα από τις πλημμύρες, αλλά και 13 φιλοξενούμενοι στις εγκαταστάσεις του ίδιου Νοσοκομείου.

Φιλοξενούμενοι από άλλες δομές είναι: Στο ΓΝ Καρδίτσας 21 άτομα, ενώ ακόμη 15 περιστατικά αναμένεται να διακομιστούν στο ΓΝ Τρικάλων, από ιδιωτική δομή.

Ελεύθερη είναι η πρόσβαση σε όλα τα Νοσοκομεία, αλλά αδύνατη η πρόσβαση των πολιτών στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, από τον ορεινό όγκο της περιοχής.

Μετ’ εμποδίων διεξάγονται τα χειρουργεία στα Νοσοκομεία Λαμίας, Καρδίτσας και Τρικάλων.

Απρόσκοπτα γίνονται σε όλα τα Νοσοκομεία οι συνεδρίες Ογκολογικών Ασθενών και Νεφροπαθών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Η Ειρήνη Μουρτζούκου είναι η μόνη που δεν έχει αλλάξει πολύ τις καταθέσεις της» λέει ο δικηγόρος της για την υπόθεση της Αμαλιάδας
Από το πόρισμα της πνευμονολόγου, του παιδονευρολόγου και των δύο ιστοπαθολόγων, αναμένεται το αν η Τριμελής Επιτροπή θα επιβεβαιώσει ή θα διαψεύσει τα αρχικά πορίσματα που ήθελαν αυτά τα παιδιά να πέθαναν από διάμεση πνευμονίτιδα
Ειρήνη Μουρτζούκου