Ελλάδα

Φωτιά στο Μαρκόπουλο Ωρωπού – Μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής – Διακοπή κυκλοφορίας και στα 2 ρεύματα

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι το Σαββάτου στο Μαρκόπουλο Ωρωπού και στο σημείο βρέθηκαν άμεσα ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής.

Η φωτιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στο Μαρκόπουλο Ωρωπού και συγκεκριμένα στην περιοχή Λάκκα Λιοντάρι και σύμφωνα δεν απειλήθηκαν σπίτια. 

Στο σημείο αρχικά έσπευσαν 27 πυροσβέστες με 9 οχήματα ενώ από αέρος επιχειρούν 2 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα.

Στην συνέχεια οι επίγειες δυνάμεις αυξήθηκαν με 46 πυροσβέστες και 11 οχήματα, αλλά  δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων. Λίγο πριν τις πέντε το απόγευμα του Σαββάτου η φωτιά δεν είχε κάποιο ενεργό μέτωπο με τα εναέρια μέσα, πάντως, να συνεχίζουν τις ρίψεις νερού. 

Στο μεταξύ, σε διακοπή της κυκλοφορίας στη λεωφόρο Μαρκοπούλου προχώρησε η Αστυνομία λόγω της φωτιάς.

Ειδικότερα, έχει διακοπεί η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα της λεωφόρου Μαρκοπούλου, από την οδό Σταυρού εώς τον κόμβο Μαρκοπούλου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τρία φιλικά άτομα της οικογένειας Καργάκη προσπάθησαν να μπουν κρυφά στα Βορίζια - Προσήχθησαν με άλλους δύο και κρατούνται στο αστυνομικό τμήμα
Σε σπηλιά που ανήκει σε χωράφι του γαμπρού του Καργάκη είχε εντοπιστεί οπλισμός, μεταξύ των οποίων μία καραμπίνα, ένα εννιάρι πιστόλι, σκάγια και σφαίρες
Αστυνομικό μπλόκο στα Βορίζια
Ανανεώθηκε πριν 3 ώρες
32