Ελλάδα

Ωρωπός: Νεκρή η 70χρονη που παρασύρθηκε από στρατιωτικό όχημα

Κατέληξε δυστυχώς η γυναίκα που παρασύρθηκε από βαρύ στρατιωτικό όχημα στον Ωρωπό το πρωί της Κυριακής (01.10.2023).

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το φορτηγό που μετέφερε άρματα μάχης ήταν σε πομπή 6 οχημάτων που συμμετέχουν στην άσκηση «Παρμενίων» και περνούσε από τον Ωρωπό.

Η γυναίκα προσπάθησε εκείνη τη στιγμή να περάσει το δρόμο, με πληροφορίες να αναφέρουν πως δεν άκουσε τις συστάσεις των αστυνομικών. Το 4ο όχημα λοιπόν τη χτύπησε και την τραυμάτισε βαριά.

Η 70χρονη μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό όπου τελικά πέθανε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών καταδικάζει «απερίφραστα» το περιστατικό βίας στη Νομική Σχολή με την εισβολή κουκουλοφόρων
«Φαινόμενα βίας είναι απολύτως καταδικαστέα, τόσο από το δικηγορικό σώμα, όσο και από κάθε πολίτη στο πλαίσιο μίας ευνομούμενης δημοκρατικής πολιτείας»
Ο φοιτητής που τραυματίστηκε στην επίθεση κουκουλοφόρων στη Νομική